Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hisztek az átokban?

Hisztek az átokban?

Figyelt kérdés

Bátyámmal úgy hisszük, elátkozták szüleinket. Négyen élünk egy lakásban. Szó mi szó, nem élünk jól, mondhatni semmi nem jön össze, ráadásképpen csak jön a baj, csőstül és soha nem akar vége szakadni. Amióta megszülettünk, csak a gond van szüleinkkel, és Őket éri szerencsétlenség, kellemetlenségek sorozata! Viszont ez, ránk is kihat.

Nemrég, mikor Bátyám Erdélyben volt, elment egy jóshoz, aki azt állította, hogy szüleink, nagyanyánk jóvoltából el vannak átkozva. Az átkot állítólag csak egy ortodox vallású pap tudja levenni.

Ti hisztek ebben? Átok tényleg létezik??

2012. ápr. 27. 08:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Persze, ha valaki engem megbánt előbb szállok rá minthogy ő engem megátkozna.
2012. ápr. 27. 09:38
 2/20 anonim ***** válasza:
56%

Nem hiszek az átokban.

Azt hogy valakinek sorozatos pechje van,az nem az átoktól függ,hanem attól,hogy rossz helyen van rossz időben,és rosszat tesz..ennyi.

Az átok is olyan mint a babona.Ha hiszel benne,és valami történik (ami amúgy is megtörténne) akkor a babonára,átokra kenik.Ha nem történik semmi,akkor kitalálnak valamit,hogy miért nem.

De egy valamiben hiszek.

Ha valaki állandóan a rosszat mondogatja,állandóan azt lesi,hogy mi történhet ,azzal tuti,hogy történni fog valami,mert szinte vonzza magához a rosszat a negatív dolgokat.

2012. ápr. 27. 09:48
 3/20 anonim ***** válasza:
66%
Ok-okozat, karma! Ebben hiszek, elkepzelheto, hogy ezt a regi idokban atoknak hivtak, esetleg rontasnak is, de ma mar egy fejlettebb korban elunk, s ugy erzem, hogy ilyenkor lehet szo a karma tartozasrol! Viszont ezt ledolgozni es felismerni lehet, ezert nem hinnem, hogy egy kivuallo ezt megszuntetni tudja, hiszen ezt tapasztalom, tapasztaltam. Testi-lelkitisztitast kell elvegezni a csaladnak.
2012. ápr. 27. 10:01
 4/20 anonim ***** válasza:
Ugyanazt irnam ,mint az elöttem levö.Meg hiszek a csaladi felallitasokban,nezz utanna neten.A csaladokban amik regen törtentek,kihatassal vannak az utodokra,eltitkolt dolgog,gyilkossag,örökbeadas stb.
2012. ápr. 27. 11:10
 5/20 anonim ***** válasza:
Hiszek, de azt is hiszem, hogy az visszaszáll az illetőre. Nem kell mindenben a rosszat látni, arra fogni, hogy a gonosz nagyi átkozott el minket, ezért ér olyan sok baj. Ha kicsit pozitívabban kezded nézni a dolgokat, talán jobb lesz az életed is.
2012. ápr. 27. 17:00
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem, csak a reptoidokban.
2012. ápr. 27. 18:12
 7/20 anonim ***** válasza:
mi az a reptoid? XD
2012. ápr. 27. 18:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Ne a papokhoz fordulj. Nem hiszek benne, mert tudom, hogy van. Tapasztalat...
2012. ápr. 27. 22:18
 9/20 Sipos Géza válasza:
Ha valaki el hiszi hogy meg van átkozva,az és pszichésen is el hiszi,akkor valóban be teljesülhet az átok.S.Géza.
2012. ápr. 28. 18:15
 10/20 anonim ***** válasza:
Azt javasolom, hogy egy spirituális szakemberrel + egy ortodox pappal vetesd le a rontást. EGY PRÓBÁT MEGÉR! Egyébként lehet, hogy karmikus örökség. A drága nagymama pedig lehet, hogy feketemágiával foglalkozott! És ez kihat a családi vérvonalra is bizonyos szinten.
2012. ápr. 28. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!