Lehet el vagyunk átkozva?
Figyelt kérdés
Nem hittünk az ilyenekben, de már a férjem is ezt mondja, pedig ő a legnagyobb hitetlenkedű. Amióta ideköltöztünk gyakorlatilag csak rosszak történnek. A gyerekek egyre komolyabb betegségekbe esnek bele, sokszor van kórház, mindenünk tönkre megy, még az új dolgok is visszavivősek. Én is beteges lettem. Semmit nem sikerül elintézni, valami mindig közbelép. Pl egy fontos ügyet megkapunk úgy volt és buktuk, mert nem csörgött ki a telefonunk és mivel nem voltunk elérhetőek más kapta meg. Egyszerűen kikészít. Lehet átok???2012. febr. 21. 09:47
21/21 anonim válasza:
Hallottam már róla, hogy háztartási készülékek általában egy időben romlanak el (és tapasztaltam is a dolgot), vagy hogy repülőgép szerencsétlenségek is "zsinórban" történnek.
Remélem sikerül leírnom sok különböző hit szerint elfogadható lehetséges magyarázatokat:
- Csak véletlen egybeesés, semmilyen furcsa dologra nem kell itt gondolni.
- Isten ezzel büntet, kitudja miért.
- Ez a karmád, kitudja miért.
- Az első pár szerencsétlenségre nagyon ráállt az agyad, a többit bevonzottad magadnak.
- Szellemek vannak a házban, akiknek nem tetszik, hogy ott vagytok.
- El van átkozva a ház/család valaki által.
Akárhogy is van, remélem minél előbb kikerülsz ebből a helyzetből, és meggyógyultok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!