Vajon megvagyok átkozva? A kapcsolataim 2 évig tartanak,
de már jó ideje. Ahogy eljön a napja a második
évfordulónak, bennem valahogy megszakadnak a dolgok. De
miért?
Ez hányszor fordult elő veled? Nem lehet, hogy nagyon félsz a dátumoktól, és szándékosan TE generálod a szakítást? Mert valamiért a fejedbe vetted ezt, hogy mindig csak 2 évig tartanak a kapcsolataid.
Ilyesmi velem is volt, és később jöttem csak rá erre...
2010. aug. 28. 12:47
4/13 anonim válasza:
Szerintem csak bebeszéled magadnak :) felejts el ezt a hülyeséget és meglátod nem lesz semmi :)
2010. aug. 28. 13:06
5/13 anonim válasza:
mágia az anyád valaga..gondolkozz már úgy,mint egy normális embere!!!
2010. aug. 28. 13:08
6/13 anonim válasza:
Nekem egy barátnőm volt ugyanígy, csak nála olyan egy-másfél év után jött mindig a szerelem hirtelen elmúlása. Végül azt csinálta, hogy kipróbálta, hátha ez a közömbös időszak is elmúlik, nem hagyta ott a pasiját csak azért sem, hanem megvárta, mi történik. Ez 14 évvel ezelőtt volt (huszonévesek voltunk), azóta már régóta boldog házasok. Barátnőm utólag már úgy látja, hogy a rózsaszín szemüveg esett le róla, amikor még valójában nem is a másikat szeretjük, csak a bennünk élő idealizált képét, és akkor kezdődött az egymás valódi megismerésén alapuló szerelem és szeretet.
2010. aug. 28. 13:29
7/13 anonim válasza:
pszichológiai ok.
2010. aug. 29. 21:05
8/13 anonim válasza:
Először is,aki nem tud építő jellegő kommentet írni az inkább ne írjon semmit. -.-"
1. a mágia létezik,de ezt a mai "normális" társadalom teljes mértékben elutasitja.Egészségükre.
2. lehetséges hogy meg vagy átkozva, gondolkodj el van e olyan ellenséged aki képes lehet ilyesmire. Ne becsüld le az ilyen dolgokat,az aki nem volt benne,nem élte át,nemtudja milyen.
2010. aug. 30. 01:17
9/13 anonim válasza:
ezek szerint a kérdező,és te utolsó is nem vagytok normálisak????mi is ezt mondtuk eddig,és most igazoltad..grat
2010. aug. 30. 02:12
10/13 anonim válasza:
Hehe... utolsónak gratulálok... ezek szerint tehát:
A rendkívül "normális" emberek nem rendelkeznek annyi intelligenciával, hogy az írásban sajnos csak idézőjellel jelezhető szarkazmust felfogják.... ééértem...
Ilyenkor legszívesebben táncolnék örömömben, hogy nem vagyok "normális"...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!