Vajon megvagyok átkozva? A kapcsolataim 2 évig tartanak, de már jó ideje. Ahogy eljön a napja a második évfordulónak, bennem valahogy megszakadnak a dolgok. De miért?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 12:15
11/13 anonim válasza:
táncolj csak örömödben,ha te azokat nézed nemnormálisnak,akik nem hisznek ebben...tapstaps...mondjuk be is vezethetnék a közéletben,hogy ha valaki felrúgja a szerződést,akkor átkozzák meg:D vagy bíróság olyan tákot ítél rá,hogy meghaljon ....táncoljcsak:D
12/13 anonim válasza:
Nem vagy elátkozva, csupán beprogramoztad a tudatalattidba, hogy csak 2 évig tarthat neked egy kapcsolat. Lehet azt mondod erre, hogy nem így van, hisz ki szeretne rosszat magának, de szerintem mindig az motoszkált az agyadban, hogy vajon ez a kapcsolatod is csak ennyit fog tartani? Ezzel pedig magadhoz vonzottad a rosszat.Hidd el, ugyanezt tettem én is, míg rájöttem mi a titka, az én kapcsolataim 2 hónappal a 2 év betöltése előtt érnek végig.
13/13 anonim válasza:
A szüleidnek milyen hosszú kapcsolatuk, vagy kapcsolataik voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!