Szellem lehet, vagy el vagyok átkozva?
Mostanában egyre többször észlelek bizonyos jelenségeket lakásomban.
Pl.: elfogy a tej a hűtőből, kiégnek a villanykörték (tényleg idegesítő, ma már a másodikat kellett cserélnem), a szárítótól leesnek a ruhák, a múltkor még egy kristálypohár is leesett az asztal széléről, éjszaka recseg a padló, mintha valaki lépkedne rajta.
Egyre jobban félek, már azon is gondolkodtam, hogy el vagyok átkozva.
Ezt többek között arra alapozom, hogy kirúgtak a munkahelyemről, a múltkor a telefonomat is ellopták, és ma kétszer is majdnem autóbalesetem lett.
Gondolkozom, hogy felkeresek egy látót, de ha a jelenségek még gyakrabban megtörténnek majd, azt hiszem, inkább papot hívok.
Bocs, ha hosszú lett, előre is köszi.
vagy lehet esetleg mindkettő?
A karmatisztítás, vagy a csakra oldozás a hatásosabb?
Engem nemcsak majdnem,hanem tényleg elütött az autó. akkor én is el voltam átkozva?
A második világháborúban 67 oooooo 67 millió eber halt meg . Ők is el voltak átkozva.
A Bibliában 360-szor van irva: NE NÉLJ. Több oka is lehet ,de az is hogy a félelem is hit. Negatív hit. S mint ilyen,létberántó erővel bír Bevonzza a bajt.
Volt idő mikor üvegkancsót vettem,s álltában eltörött. Tudtam,hogy az anyagban levő belsö feszültség teszi. Úgy járt a második is. A harmadik vételénél mondtam az eladónak bajomat.Mondta hogy náluk is a raktárban egymás után durrognak az üvegkancsók. A harmadikat kifőztem fahamus vízben. Sokáig megmaradt.nem tudom mi lett a sorsa.Már nincs meg.
Biztos,hogy mindennek oka van. Javaslom ne félj. Találd meg félelmed okát. "Az igazság ismerete szabaddá tesz".
Az utolsónak igaza van, sok az önjelölt spiritiszta, akik csak lehúznak.
Nos, tényleg semmi rendkívüli nincs abban, amit leírtál.
Ezek még nem utalnak szellemjárásra, annak különlegesebbek a jelei. Elátkozva pedig biztos nem vagy. Annak viszont, hogy sorozatos pechszériád van, lehetnek karmikus okai. Egy látó meg tudná mondani... Jót találni nehéz. Én baráton keresztül találtam.
eltűnik a tej!!!!!!
Úristen!!!!!!!
Nem te ittad meg és nem emlékszel rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!