Most akkor megszállt egy szellem?
Már 4 éve kosarazok, és a csapatból mindig én voltam a legügyesebb és a leggyorsabb. Csapatkapitány (és irányító) voltam. 2011 augusztusában bekerültem a gyerek válogatott kosárlabdázók közé, és itt is én voltam a legügyesebb játékos, és a leggyorsabb. Augusztus 22. hétén elmentem 5 napra a régi csapattársaimmal és a régi edzőmmel táborba. Ez után 1 hétig nem voltam az "új" edzésen. Mikor az 1 hét eltelltével újra voltam edzésen, már nem a régi voltam, labdavezetés közben mindig "elment" a kezemből a labda. A meccseken kosarat(gólt) nem, dobtam. És ez van máig. Hetente 4x van edzésem , abból 2 db meccses. Azokon a napokon mikor meccses nap van mindegyek napon úgy megyek haza, hogy kifordul1-2 könnycsepp a szememből.
A szüleim szó szerint hülyének néznek emiatt a "megszállt egy szellem?" ügy miatt. Állítólag a kistestvéremet megijesztettem ,mert nemmert kimenni wc-re fényes nappal. 8 éves a hugom .
Most akkor tényleg megszállt egy szellem?
A válaszokat előre is köszönöm!
1. Köszönöm a válasz!!!
De szerintem 5és fél hónap alatt már visszaedződhettem volna.
Nem hiszem, hogy szellem szállt volna meg. Az ember ahogy nő, ahogy telik az idő, változik a szervezete, teste. Nem lehet, hogy nőttél (hány éves vagy?), és ez akadályoz az ügyes mozgásban. Vagy az is lehet, hogy a többiek kapták össze jobban magukat, és ez megzavart téged, és azóta vagy ügyetlenebb, mint korábban.
Én annyit tanácsolok, hogy ne parázz, nem a világ vége, ha nem maradsz a legügyesebb játékos. Próbáld meg élvezni az edzéseket, és a meccseket, és idővel hátha visszatér az ügyességed is. :)
Köszönöm a válaszokat. Még várom őket. Utolsó elötti: köszönöm a hasznos tanácsot!
Külben 11 és fél éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!