Még itt van a szelleme?
Nagypapám júniusba meghalt, és hát..azóta elég furcsa dolgok történnek..Kiraktam aznap este a szobámba a képét, amikor meghalt, és a képnek láttam, hogy mozog a szeme.Ez még semmi..Akárhogy nem akarok amikor felkelek belenézek a tükörbe, mert előttem van a szekrénynél, ott van felettem egy emberi alak állandóan.A házban mindig hideget érzek, hiába felveszem a fűtést 23 fokra.Amikor kimentünk a temetőre pont ott volt egy kiscica az ő sírján, hazahoztuk, még ma is megvan :) állandóan a szobámba jön, néz egy pontot és nyávog..Egyedül nem is merek itthon lenni, a szemem sarkából mindig látok valakit/valamit.Valamelyik nap álmodtam is vele, feküdt az ágyon, odamentem hozzá és beszélt velem, hogy nyugalom.Mindig veled leszek, aztán egy gúnyos mosoly..A szomszéd néni akkor halt meg, amikor álmodtam, pont a házába, a házat megvették..Mindig álmodok vele rengeteget.Ez az álom mit jelent?Itt van a házba?Nagyon félek, hangokat hallok, a villany vibrál állandóan, akárhány égőt veszünk bele.Eddig nem hittem a szellemekbe.Megidézni nem is merem.Szó sem lehet róla.Mit tegyek?:'(
16/L
Félsz tőle? Hiszen életében szeretett Téged, és valószínűleg Te is őt. Gondold végig, ha ott is lenne Veled/ Veletek, miért bántana?
Esetleg egyszer, amikor érzed, hogy ott van, kezdj el beszélni hozzá. Mondd el neki, hogy hiányzik, és azt is nyugodtan, hogy Te félsz ilyenkor, amikor azt érzed, hogy ott van...
A cuccaitól meg kell szabadulni, megtarthatsz valamit ami emlékeztet rá, de hidd el nem sértődik meg ha elajándékozzátok/kidobjátok. Ha júniusban halt meg, és még tartanak ezek a jelenségek, akkor valószínüleg nem volt elég energiája ahhoz, hogy átkeljen. Azt szeretné, ha segítenétek neki. El kell engedni, -FEHÉR gyertyát gyújtani, de nem szabad ragszkodni hozzá, és a tárgyaihoz. Itt tudsz kérdezni erről: (ingyenes, és nem kell hozzá sehol sem regisztrálni):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!