Még itt van a szelleme?
Nagypapám júniusba meghalt, és hát..azóta elég furcsa dolgok történnek..Kiraktam aznap este a szobámba a képét, amikor meghalt, és a képnek láttam, hogy mozog a szeme.Ez még semmi..Akárhogy nem akarok amikor felkelek belenézek a tükörbe, mert előttem van a szekrénynél, ott van felettem egy emberi alak állandóan.A házban mindig hideget érzek, hiába felveszem a fűtést 23 fokra.Amikor kimentünk a temetőre pont ott volt egy kiscica az ő sírján, hazahoztuk, még ma is megvan :) állandóan a szobámba jön, néz egy pontot és nyávog..Egyedül nem is merek itthon lenni, a szemem sarkából mindig látok valakit/valamit.Valamelyik nap álmodtam is vele, feküdt az ágyon, odamentem hozzá és beszélt velem, hogy nyugalom.Mindig veled leszek, aztán egy gúnyos mosoly..A szomszéd néni akkor halt meg, amikor álmodtam, pont a házába, a házat megvették..Mindig álmodok vele rengeteget.Ez az álom mit jelent?Itt van a házba?Nagyon félek, hangokat hallok, a villany vibrál állandóan, akárhány égőt veszünk bele.Eddig nem hittem a szellemekbe.Megidézni nem is merem.Szó sem lehet róla.Mit tegyek?:'(
16/L
Mennyi butuska választ kaptál ... :) Na figyelj drága!
Először is a halottaknak nincs szellemük a Biblia kijelenti (Prédikátor 9:5, 6)Mert az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak, és nincs többé fizetségük, mert nem emlékeznek rájuk többé, elfeledték őket. Szeretetük, gyűlöletük és féltékenységük is elveszett már, és időtlen időkön át többé nincs részük semmiben sem, ami történik a nap alatt. . ."
(Prédikátor 9:10) . . .Mindazt, amit kezed megtehet, tedd meg a te erődből, mert sem cselekedet, sem tervezés, sem ismeret, sem bölcsesség nincs a seolban, ahová mégy. . ."
Tehát tatád most öntudatlan állapotban van, egyszerűen nem létezik, csak a feltámadáskor fogod újra látni őt. Nah most amiket leírsz azok valós dolgok, egy pillanatra sem kérdőjelezlek meg. A lakásotokban démoni hatásnak vagy kitéve ez egyértelmű. Biztosan tele lehet a lakásod olyan tárgyakkal melyek a spiritizmushoz kapcsolódnak pl. horror filmek, horoszkóp, talizmánok, feng shui tárgyak, kristályok, szentképek, szobrocskák és még sorolhatnám. Semmijen buta gyertya gyújtogatása nem fog megóvni téged a gonosz démoni befolyástól kizárólag a Teremtő Isten. Ha legközelebb Jehova tanúi bekopogtatnak hozzád tedd fel nekik ezt a kérdést, mert ők a Bibliádből megmutatják neked a választ. Sátán szelleme nagyon erős tud lenni és semmilyen emberi cselekedet nem tud fölé állni, kizárólag Isten szelleme. Imádkozz hangosan Istenhez mikor ilyen jelenséget tapasytalsy és használd az ő nevét, szólítsd név szerin. Tudod mi az ő neve? Jehova ezt írja a Zsoltárok83:18 "Hogy megtudják az emberek, hogy te, akinek neve Jehova, Egymagad vagy a Legfelségesebb az egész föld felett" Ha imáidban használod az ő neveét és ha elkezded tanulmányozni a Bibliát megha persze kidobsz mindent ami a spiritizmussal kapcsolatos meg fogsz szabadulni a démoni befolyástól, másképpen nem. Persze ne úgy gondolj Isten nevére mint egy varázsigére, erről szó sincs. De csak ő tud segíteni neked ebben az esetben semmi hokuszpokusz
18:10
es aki, pl en egyáltalán nem hisz az általad leirtakban (nagyon finoman fejeztem ki magam) az miert nem tapasztal soha ilyesmit?
nem törültem vissza rendesen, amit előzőleg akartam irni, bocsánat :)
de hogy en mit nem tapasztalok? soha semmi földöntúlit. Akárhány halottja is van a családnak, akárhol vagyunk, akármikor. Innentől kezdve tökeletesen a fantázia szülöttjeinek tartom az ilyesmit, pedig sokan próbáltak már meggyőzni az ellenkezőjeről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!