Hogy vehetem észre hogy megszállt vmi szellem?
Figyelt kérdés
furcsa érzések,depresszió,ilyeneket olvastam de nem tudom eldönteni :S2012. jan. 19. 18:14
1/11 anonim válasza:
hát ezek még nem azt jelentik hogy megszálltak.max ha kiesik pár óra vagy valami akkor talán de nem hiszem.
2/11 A kérdező kommentje:
oké thx
2012. jan. 19. 18:18
3/11 anonim válasza:
Szellemek nem léteznek!
Üdv!
Leftlegged Player :)
4/11 A kérdező kommentje:
honnan tudod pontosan h nem léteznek? :DD
2012. jan. 19. 18:32
5/11 anonim válasza:
megváltozik a gondolkodásod ..és hirtelen oylan ételeket akarsz enni amiket addig nem szerettél..
6/11 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jan. 19. 18:43
7/11 anonim válasza:
^én onnét vettem észre,hogy egyik napról a másikra vékonyabb lett a szemöldököm...rájöttem h vki kiszedte..és jól néztem ki vele.aztán megismertem a szellemet,azóta ő segit öltözködni meg hasonlók:))
8/11 anonim válasza:
mit nem tudsz eldönteni?
hogy téged megszállt-e,
ha létezne ilyen, a kedvedért, hogy örülj, tegyük fel hogy létezik. akkor azt mondanám emlékezetkiesések.
de én inkább a pszichológust ajánlanám ilyen problémáknál, nem az ördögűzőket...azok csak ártanak.
ha nemhiszed, kress hiradóarchívumokat.
9/11 A kérdező kommentje:
oké thx
2012. jan. 22. 11:33
10/11 anonim válasza:
Emlékezetkiesések, és kótyagos érzés, mintha nem lennél önmagad. Én már csak tudom. Démon vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!