Ti mit tudtok a szellemekről? (ha szerintetek léteznek)
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 17:23
1/40 anonim válasza:
földön ragadt lelkek.vagy van valami dolguk itt vagy csupán nem akarnak átmenni.1-2 viccesnek hiszi magát és ijesztget.
2/40 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy elvileg(ha léteznek), akkor e világon maradt lelkek, gondolkozó lények. Viszont eme logika alapján nem sebezhetetlenek, mivel még valamilyen értelemben élnek.
3/40 anonim válasza:
Én azt tudom róluk, hogy nem léteznek.
4/40 anonim válasza:
18:36-nak. Na az ilyen beszólások elléggé feltudják húzni az agyam. Ne te mond meg, hogy vannak e, vagy sem, mert ló$zart sem tudsz! Ha láttad volna amit én és még sokan mások láttunk októberben, összefostad volna a gatyád. Szóval inkább fogd be, kímélve ezzel a Kérdezőt, meg mindenkim mást aki tapasztalt ilyen dolgokat. A Kérdezőnek pedig elnézést a nem megfelelő beszédért, de ez a komment nagyon felidegesített.
5/40 anonim válasza:
Tök jó, hogy láttatok mindenféle szépet októberben, attól még szellemek továbbra sincsenek.
6/40 anonim válasza:
TE NEM BÍRSZ LEÁLLNI B@ZDMEG?!!! FOGD MÁR BE AZT A NAGY POFÁD!! EL SEM TUDOD KÉPZELNI, HOGY MENNYIRE MEGVÁLTOZTATTA AZ A NAP AZ ÉLETÜNKET! ÚGYHOGY NE ÁLLJ NEKI OKOSKODNI! EZ ROH@DTUL NEM POÉN ÉRTED?? AZ EGYIK BARÁTOM MAJDNEM MEGHALT AZON A NAPON, ÚGYHOGY TÉNYLEG FOGD BE ÉS NE IDEGESÍTS TOVÁBB!
7/40 anonim válasza:
Esetleg le is írhatnád mi történt, hadd röhögjünk. :)
8/40 anonim válasza:
Ekkora egy p*csfejet mint te életben nem láttam...
9/40 anonim válasza:
Akkor jól nyisd ki a szemed. :)
Hátha meglátsz egy szellemet is. :O
:D:D:D
10/40 anonim válasza:
Oké, ha nem szemét választ szeretnél, adhatok azt is.
Írd le mi történt, nyilván történt ha valami érdekes, ha többen láttátok.
Ettől még biztos, hogy nem szellem volt, mert leírom ezredjére is, azok nem léteznek.
Kereshetünk rá valami épkézláb magyarázatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!