Átkozott már téged az élet eléggé, értelmi fogyatékos barátom...
2012. jan. 5. 09:21
23/40 anonim válasza:
Hogyneee, te hiszel a szellemekben, mint a középkorban, és én vagyok a fogyatékos... :D
Az év vicce vagytok, pedig még csak január 5. van. :D
2012. jan. 5. 09:29
24/40 anonim válasza:
Nem azért amit hiszel, hanem amiket csinálsz. Őszintén, hány éves vagy?
2012. jan. 5. 09:33
25/40 anonim válasza:
Miért, mit csinálok mégis?
Sajnálom, de az ostoba embereket nem tudom emberszámba venni.
Egyébként 23 vagyok.
2012. jan. 5. 11:39
26/40 anonim válasza:
Miket csinálsz?? Idézgessek?
"Besírok. :,D :D:D:D
Lehet kevesebbet kéne füveznetek, nem?"
És hozzáteszem nincs jogod ostobának hívnod, mert ezredszerre mondom, MI voltunk ott, MI láttuk. Nem tudom miért kell ezért már valakit rögtön elmebetegnek titulálni? Ezért volt az is, hogy nem akartam senkinek elmondani mert 100%-volt hogy ezek a reakciók lesznek. A rohadt életbe most már... nem lehetne normális módon ezt befejezni? Hagyjuk az egészet a francba, menj a dolgodra, megyek én is, csak fejezzük már be ezt a felesleges szócséplést.
2012. jan. 5. 12:15
27/40 anonim válasza:
Utolsó: tényleg röhejes a történeted. :) A dánok jól átvágtak titeket, szerintem még azóta is azon röhögtek, hogy betojtatok. :)
2012. jan. 5. 15:04
28/40 anonim válasza:
Igen? Ha a Dánok voltak, akkor, hogy-hogy a srác aki rosszul lett az is Dán volt? Hogy tojt be annyira, ha ő is részese volt a ˝tréfának˝? Meg mondtam, az első ilyen napon nem volt dán ott. Sőt ők el is mesélték az esetet a tanároknak is, és szerinted poénból költözött ki a dánok nagy része a kollégiumból? Meg őket jobban megviselte mint minket. Már a f@szom ki van ezzel az egésszel. A világon azt utálom a legjobban, ha meghazudtólnak. Ne szóljatok bele, ok? Olyan nehéz ez? Ne okoskodjatok össze vissza, mikor ott sem voltatok, hanem 1500 km arrébb meresztettétek a pics@tokat, b@sszátok meg.
2012. jan. 5. 15:17
29/40 anonim válasza:
Kedves történet mesélő:
Egy, szard le amit mondanak
Kettő, kíváncsi lennék pár dologra történettel kapcsolatban
pl. a főiskola mellett van-e erdő vagy hogy történt-e veletek azóta hasonló?
2012. jan. 5. 16:40
30/40 anonim válasza:
Még valami én nem hiszek a szellemekben, mert nekem még nem volt tapasztalatom velük. Persze ez nem jelenti azt hogy nem léteznek. Viszont nyitott vagyok a téma felé és nem kezdem el b@szogatni azokat akik azt állítják, hogy szellemet láttak. Nekem nincs elég tapasztalatom hogy konklúziót vonjak le, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!