Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit tudtok a szellemekről?...

Ti mit tudtok a szellemekről? (ha szerintetek léteznek)

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 17:23
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Rendben. Augusztus 1. ta a dániai Dalum Landbrugsskole nevű főiskola tanulója vagyok. Magyarok 6-an voltunk ott, mi voltunk egyedül kollégisták hétvégeken. Októberben történt velünk az eset. Hétvégén csak mi voltunk csak az épületben, senki más. Este 9-körül kimentem a wc-re, mikor elindultam vissza, hirtelen borzongás futott végig rajtam, oldalra fordultam és egy magas fekete alal ment el melettem. Ez nem volt elég, a szemem láttára eltünt. Rettentően megijedtem, és futva mentem a többiekhez, hogy elmondjam mi történt, de addigra már ott is történtek dolgok. Az egyik barátom szobájában a szekrényajtmagától nyitódott-csukódott. Erre jön másik két osztártársunk, hogy egy fekete alakot láttak az ebédlőben. Nem kell mondanom, hogy az az este tömény rettegéssel telt. Egy szobában aludtunk mindannyian. De ami másnap történt, az bizonyította, hogy tényleg történtek dolgok, és nem csak képzelődtünk, mert aznap este jött pár dán diák vissza az iskolába. Még másnap este is egy szobában voltunk, épp filmeztünk, mikor az egyik dán barátunk rontott be az ajtón sírva! Elmondta mi történt vele: a kiskonyhai ajtó kicsapódott magától egyúttal az ottani villany elkezdett le-föl kapcsolni. Majd a nyitott ajtón át egy alak nagy sebességgel kijön és átmegy a szemközti falon. Hozzáteszem, hogy SENKI sem beszélt a Dánokkal az előző napi dolgokról. De ez nem volt elég, kb. egy órával később épp érkeztek még páran a dánok közül. Ő velük történt az a dolog ami végképp meggyőzött hogy minden ami történt, az tényleg nem szokványos. Kint votak még az udvaron, mikor meglátták ők is az alakott. Ott LEBEGETT egy helyben nem messze tőlük, majd eltünt. Aznap este még sokan látták. Ezenkívűl, mikor megpróbáltunk aludni, a szobánk elött lévő mozgásérzékelő lámpa egész éjjel világított. És a padló recsegését is hallotuk anélkül, hogy bárki kint lett volna. Másnap az egyik barátunkat a mentők vitték el annyira rosszul lett. Nem sok kellett ahhoz, hogy szívrohamot kapjon. Hát ennyi, ha valaki többet akar tudni, az írjon. Én sem hittem el ezeket a dolgokat, de ezek után jogos, ha felháborodok a kötekedéseken.
2012. jan. 4. 21:14
 12/40 anonim ***** válasza:

Besírok. :,D :D:D:D

Lehet kevesebbet kéne füveznetek, nem?

2012. jan. 4. 21:49
 13/40 anonim ***** válasza:
88%

Mit piszkáljátok a válaszolót, akinek voltak ilyen élményei?

Csak nem attól féltek "lehülyézők", hogy kiderül, hogy léteznek szellemek?

Másként miért bizonygatnátok itt ilyen görcsösen az igazatokat?

2012. jan. 5. 01:24
 14/40 anonim ***** válasza:

De, pont attól rettegünk... :D

Titeket tenyésztenek valahol??

2012. jan. 5. 01:45
 15/40 anonim ***** válasza:

És titeket hol tenyésztenek, hogy ilyen mérhetetlenül okosak vagytok és tudjátok, hogy mi élt át egy másik ember?

Tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki "tenyésztett ki" mondjuk téged, ezzel a fene nagy eszeddel és még nagyobb intoleranciáddal?

2012. jan. 5. 01:48
 16/40 anonim ***** válasza:

Csupán rendelkezem egy olyan tulajdonsággal, hogy "józan ész".

Tudom, ez a legtöbb szellem, mikulás, húsvéti nyúl hívőnek furcsán hangzik, de létezik ilyen.

És ha valaki elkezd nekem regélni, hogy maguktól mozognak a szekrények, meg szellemek sétálnak át a szobán, akkor kiröhögöm és nem kezdek el szintén rettegni...

Ezért vagyunk kicsit előrébb a sötét középkornál, mert ha rajtatok múlna, még mindig gyertyafénynél kuporognánk a szoba sarkában a felbukkanó árnyak elől...

2012. jan. 5. 08:11
 17/40 anonim válasza:
Szellemek nemléteznek, csak kezdő ninják. :DDD
2012. jan. 5. 08:11
 18/40 anonim ***** válasza:
Primitív idióták vagytok. Ha nem hisztek benne, ne írjatok ide, és ne idegesítsetek fel feleslegesen olyanokat, akik viszont igen.
2012. jan. 5. 08:52
 19/40 anonim ***** válasza:
Dehogynem. :)
2012. jan. 5. 08:58
 20/40 anonim ***** válasza:
Na még egyszer elmondom, és utoljára a 66%-os "válaszolónak". NEM TE FOGOD MEGMONDANI? HOGY MIT LÁTTUNK. NEM TE VOLTÁL OTT, NEM TE TAPASZTALTAD. És amúgy is, szerinted 20-25 ember fog 2 napon át "hallucinálni" ilyeneket? Ne legyél már ekkora agy. Láttunk amit láttunk, nem szenzációhajhászok vagyunk. Nem felvágni akarunk, nem is akartam elmondani, csak jöttél ezzel a kamu dumáddal, hogy meghallgatod, de valahogy sejtettem, hogy ez lesz. De tudod mit, nem érdekel, nem érdekel, hogy hiszed vagy sem. Azt hiszel amit akarsz. Mi tudjuk, hogy amit láttunk és tapasztaltunk az igaz. Egyébként ha normális alak lennél, akkor békén hagytál volna és nem idegesítesz tovább, de nem, te csak folytattad. Gratulálhatsz magadnak. És az a baj, hogy te, meg a hozzád hasonló offolgató alakok, úgy viselkedtek mint egy csapat óvodás kölyök. Ha nem hiszed, hagyd az illetőt és ne idegesítsd fel.
2012. jan. 5. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!