Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Angyal vagy szellem?

Angyal vagy szellem?

Figyelt kérdés

Sokat foglalkozom angyalokkal, olvasok róluk, kommunikálok velük, tudom, hogy velem vannak.

Azonban már szellem is ijesztett meg pár éve...

Nem tudom eldönteni, hogy mi lehetett ez... Az első eset 2-3 hónapja volt... az ajtó becsapódott és a TV magától felvette a hangerőt, a távirányító pedig az asztalon volt... Ezután pár nappal később egy hatalmas recsegés felébresztett... nem olyan volt, mintha leesett volna valami... Eltelt pár hónap, semmi sem történt... Múlt héten azonban a konyhában a széket betolta az asztalhoz valami/valaki... senki sem volt ott... épp takarítottam és a szék szépen haladt egy métert.... Most pedig... a vázában a virágok úgy megmozdultak, mintha a szél fújta volna meg... vagy mintha valaki megigazgatná... kezdek félni... de tudom, nem szabad.

2012. jan. 18. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
5%
Éppen az angyalok képesek ijesztgetni az embereket, és démonoknak álcázzák magukat. Az angyalok a legrosszabb entitások igazából. Lehet, hogy segítenek, de azért teszik, hogy bízz bennük, és hogy ne fejlődj spirituálisan stb.
2012. jan. 18. 17:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod

Kiegészítem, hogy szellemet sosem idéztem

2012. jan. 18. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
szellem.1.sátánista köcsög.
2012. jan. 18. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Az angyalok így akarnak veled kommunikálni és hitedet tesztelni. Te és a környezetedben élők viseljenek atlantiszi kristályt, hogy csak a jó szándékuk érvényesüljön (otthon-család, szülők, munkahelyen közvetlen kollegák, szomszédok).
2012. jan. 18. 17:47
 5/6 SSJGoku ***** válasza:
Nem itt kéne azt reklámoznod hogy a sátánt imádod az angyalok nem bántanak!!
2012. jan. 18. 17:59
 6/6 Napkiraly ***** válasza:

Hátöö, szerintem kezdj el félni. Legközelebb ilyen van szólj hangosan így:

"Kérem aki jelen van távozzon! Megvonom a meghívást!" És ne tegezd, de ne is magázd, igyekezz passzív módban kommunikáni. A szék helyretolás elég egyértelmű. Nem tudhatod mivel állsz szemben, de tudatni akarja hogy jelen van. Ja igen, és a félelmedből táplálkozik!

Még valami, a szellemek nem szeretik az elektromágnesességet (elektromágneses rágcsálóriasztót tegyél a konnektorba)

2012. jan. 26. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!