Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet el vagyunk átkozva?

Lehet el vagyunk átkozva?

Figyelt kérdés
Nem hittünk az ilyenekben, de már a férjem is ezt mondja, pedig ő a legnagyobb hitetlenkedű. Amióta ideköltöztünk gyakorlatilag csak rosszak történnek. A gyerekek egyre komolyabb betegségekbe esnek bele, sokszor van kórház, mindenünk tönkre megy, még az új dolgok is visszavivősek. Én is beteges lettem. Semmit nem sikerül elintézni, valami mindig közbelép. Pl egy fontos ügyet megkapunk úgy volt és buktuk, mert nem csörgött ki a telefonunk és mivel nem voltunk elérhetőek más kapta meg. Egyszerűen kikészít. Lehet átok???
2012. febr. 21. 09:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
6%
komolyan már, 2012-t írunk...
2012. febr. 21. 09:54
 2/21 anonim ***** válasza:
6%

09:54-es mond valamit.

2012 van, nem 1012...

Nem, nem lehet átok.

2012. febr. 21. 10:01
 3/21 A kérdező kommentje:
26 éven keresztül semmi komoly nem történt, jó persze voltak rossz dolgok, de nem zsinórban. amióta itt vagyunk mondhatnám jó dolog nem történik
2012. febr. 21. 10:02
 4/21 anonim ***** válasza:
45%

" A gyerekek egyre komolyabb betegségekbe esnek bele, sokszor van kórház,"

Vírusok,baktériumok,szervi problémák.

"mindenünk tönkre megy, még az új dolgok is visszavivősek."

Azért az internet még látom nem tartozik bele a "mindenbe".

"Én is beteges lettem."

Csodálot,mikor a fél család beteg már?

"Semmit nem sikerül elintézni, valami mindig közbelép. Pl egy fontos ügyet megkapunk úgy volt és buktuk, mert nem csörgött ki a telefonunk és mivel nem voltunk elérhetőek más kapta meg"

Sokszor nekem se csöng ki egy szám,a pontos okát nem tudom(az illető nem foglalt,be van kapcsolva)de biztos,hogy technikai probléma.

2012. febr. 21. 10:08
 5/21 anonim ***** válasza:
55%
és akkor most mindenki kezdjen el baromságokban hinni mert szar a világ?
2012. febr. 21. 10:09
 6/21 anonim válasza:
43%

első! te mit akarsz itt ezotéria kategóriában?

kezdessz unalmas lenni, hogy mindenhol ezt a 2012-es szövegedet nyomatod. nem szenved senkisem időzavarban.

A kérdésre válaszolva meg aazt szokták mondani csak azon fog az átok aki elhiszi hogy van!

és elég nehéz most ezt mondani, de nekem is sokat segített, ne gondolj a rosszra, az átokra, próbáld ugyfelfogni ha rossz dolog történik, hogy ennek így kellett lennie, így volt megírva, ha elfogadóbb vagy sokkal könnyebb lesz.

ne mindenben a rosszat lásd!

pl: egy apró dolog, nahát nem kaptad meg az ügyet, bosszankodsz stb.. de utána rájössz hogy nembaj legalább xy-al több időt lehetsz a gyerekeddel, vagy megtudod nézni a kedvenc filmedet ilyesmi.

ha hiszel benne és ugy gondolod segíthet, köss egy piros cérnát a balcsuklódra, énis viselem, elűzi a negatív energiákat, persze csak ha nem neveted ki, akkor mitsem ér!

2012. febr. 21. 10:17
 7/21 Mirk ***** válasza:
0%

"ha hiszel benne és ugy gondolod segíthet, köss egy piros cérnát a balcsuklódra, énis viselem, elűzi a negatív energiákat, persze csak ha nem neveted ki, akkor mitsem ér!"

agyhalál

Kedves kérdező ilyen az élet, átkok nem léteznek.

2012. febr. 21. 10:49
 8/21 A kérdező kommentje:

Kedves nem tudom hanyadik. 3 évig nem volt számítógépem, mert ahogy ideköltöztünk rá 1 évre tönkrement. Igen, most van internet, de nem volt! Le kellett mondanom, mert nem akartam ide másik gépet venni.

Vírusok, baktériumok? 4 év alatt a 2 gyerekemből 2 tartós beteg lett!!!!

Csodálkozok, hogy beteg vagyok? Szervi bajaim lettek, nem elkapható.

Sajnos nem tudok örülni hogy buktuk, mert pénzről van szó!

Nem hittem az ilyesmiben, de mostmár egyre jobban. Nem törénik velünk semmi jó.

Pl a múlt hetünk:

hétfőn a kicsivel kórházba kerültünk

kedden anyukám kórházba került, közben mosógépünk elromlott

szerdán mehetett haza, de autóbaleset miatt visszakerült

csütörtökön apuka telefonál, hogy nagyon beteg lett a nagy

hétvége nyugis, azon kívül, hogy az olvadó hó miatt tönkrement a melléképületbe a földön lévő heggesztő...elárasztotta a víz az udvart és bejutott a melléképületbe

hétfő bukjuk a pénzes dolgot...

És ez csak 1 hét!!!!!!!!!!!

2012. febr. 21. 10:58
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
Én is tudok olyan heteket mondani,amikor minden egyszerre összejött,de ebből még nem következik,hogy ez átok!!!! Átkok nincsenek,csak hülye,ostoba emberek,akik képtelenek a bonyolultabb összefüggéseket megérteni,könyebb nekik ilyenekben hinni. Te pont ilyen vagy.
2012. febr. 21. 11:10
 10/21 A kérdező kommentje:

A hülye ostoba téged jellemez....

Tanulj meg olvasni, mint írtam ez csak egy hét...a legutolsó. Minden hét ilyen szinte évek óta. De minek is írok, bemutattad hogy nem tudsz értelmezni.

Köszönöm szépen a te hozzászólásodra innenstől kezdve nem vagyok kíváncsi!

2012. febr. 21. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!