Lehet el vagyunk átkozva?
Lehet egy költözés, környezetváltozás segítene rajtunk. akkor lehet tiszta szívből hinnénk a javulásban és be is következne.
Én pozitív vagyok, sokan mondták már hogy bírom, amikor tényleg mindig összej9nnek a bajok. Igyekszem nem padlóra kerülni, hinni benne hogy jobb lesz, de ilyenkor jön a következő pofon.
Most őszintén, számít az, hogy átok-e vagy nem?
Akár az akár nem, ugyanúgy megtörténik minden ami megtörténik.
Ha most elkezdesz hinni ilyesmikben csupán a körülmények balszerencsés sorozata miatt lesz még nagyon sok problémád emiatt.
Legyünk (felnőtt) emberek kérem, azért van eszünk, hogy lássuk, nincs átok meg varázslat.
Mirk, te mi a fenét képzelsz magadról hmm?
talán te vagy a mindenttudó, és azt hiszed csak abban van igazság amit te mondassz?
nem csak rólam van szó, mindenki hisz valamiben, én tiszteleben tartalak téged is ha neked ez nem fekszik, nem fogok az agyhalál és hasonló kifejezéssel élni, tedd te is ezt!
Szerintem nem paranormális jelenség, sokkal inkább földi eredetű.
Szerintem egyszerűen csak balszerencse.
Ha hisszel a paranormálisban és úgy gondolja, hogy megátkozták, akkor szerintem imádkozni és tartson bűnbánatot.
Ha ezek teszi, akkor szerintem az átok megsemmisül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!