Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet el vagyunk átkozva?

Lehet el vagyunk átkozva?

Figyelt kérdés
Nem hittünk az ilyenekben, de már a férjem is ezt mondja, pedig ő a legnagyobb hitetlenkedű. Amióta ideköltöztünk gyakorlatilag csak rosszak történnek. A gyerekek egyre komolyabb betegségekbe esnek bele, sokszor van kórház, mindenünk tönkre megy, még az új dolgok is visszavivősek. Én is beteges lettem. Semmit nem sikerül elintézni, valami mindig közbelép. Pl egy fontos ügyet megkapunk úgy volt és buktuk, mert nem csörgött ki a telefonunk és mivel nem voltunk elérhetőek más kapta meg. Egyszerűen kikészít. Lehet átok???
2012. febr. 21. 09:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha minden hét ilyen lenne már nem élnétek,nem lenne semmitek,mert minden gyorsabban elromlana,mint amennyi idő alatt beszereznétek,megjavítanátok. Maximum neked tűnik úgy,hogy minden hét ilyen,mert csak a negatív eseményeket dobja vissza az agyad a memóriádból,olyan ez mint amikor azt hiszi valaki,hogy mindig a leglasabb sorba áll be. Sajnos a te szemszögedből szomorú tény,hogy folytak már kutatások ilyen téren és valóban az emberi agy jobban feleleveníti a rossz helyzetekben a rossz emlékeket,ezért tűnik folyamatosnak,de semmiféleképp reálisnak. Ha nem tetszik így jártál,de ez van.
2012. febr. 21. 11:29
 12/21 A kérdező kommentje:

Lehet egy költözés, környezetváltozás segítene rajtunk. akkor lehet tiszta szívből hinnénk a javulásban és be is következne.

Én pozitív vagyok, sokan mondták már hogy bírom, amikor tényleg mindig összej9nnek a bajok. Igyekszem nem padlóra kerülni, hinni benne hogy jobb lesz, de ilyenkor jön a következő pofon.

2012. febr. 21. 11:37
 13/21 Mirk ***** válasza:
0%

Most őszintén, számít az, hogy átok-e vagy nem?

Akár az akár nem, ugyanúgy megtörténik minden ami megtörténik.

Ha most elkezdesz hinni ilyesmikben csupán a körülmények balszerencsés sorozata miatt lesz még nagyon sok problémád emiatt.

Legyünk (felnőtt) emberek kérem, azért van eszünk, hogy lássuk, nincs átok meg varázslat.

2012. febr. 21. 12:23
 14/21 anonim válasza:

Mirk, te mi a fenét képzelsz magadról hmm?

talán te vagy a mindenttudó, és azt hiszed csak abban van igazság amit te mondassz?

nem csak rólam van szó, mindenki hisz valamiben, én tiszteleben tartalak téged is ha neked ez nem fekszik, nem fogok az agyhalál és hasonló kifejezéssel élni, tedd te is ezt!

2012. febr. 21. 13:08
 15/21 anonim ***** válasza:
A sok marha miatt nem kommentelek... Hasonló a történetem, de az én esetemben nem a költözés a hiba. Ha érdekel, írj üzenetet.
2012. febr. 21. 14:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem lehet átok, ha tovább folytatódnak ezek a dolgok akkor fordulj olyanhoz, aki segíthet! Azt írtad, azóta van, mióta odaköltöztetek. Én a helyedben csinálnék egy egyszerű tisztítást a házon, segíthet! Te magad is csinálhatod, nekem bevált.
2012. febr. 21. 14:45
 17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, te írtál privit?
2012. febr. 21. 14:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem:)
2012. febr. 21. 23:26
 19/21 A kérdező kommentje:
És te hogyan csinálod az egyszerű tisztítást???
2012. febr. 22. 08:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem paranormális jelenség, sokkal inkább földi eredetű.

Szerintem egyszerűen csak balszerencse.

Ha hisszel a paranormálisban és úgy gondolja, hogy megátkozták, akkor szerintem imádkozni és tartson bűnbánatot.

Ha ezek teszi, akkor szerintem az átok megsemmisül.

2012. febr. 22. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!