El tudnék átkozni valakit?
Sikerült megverned? :DDDDD
Te! Akkor lehet azért csinálja mert tetszel neki.
Ötöske!
A fekete mágia az nem sátánizmus.
Kicsit kéne tájékozódni, hamár ebbe a topikba betetted a szent és szeplőtelen lábad.
Peruccsia
köszi, szívemből szóltál XD...
meg azt a baromságot is el lehet felejteni h viszaüt. aki ért hozzá, annak nem üt visza.
kérdező: nem lehet h szerelmes beléd...a kissrácok olyankor szoktak piszkálódni...
Jártas vagy a Sátán tudományaiban? :O
Leesik az állam. Te hívőként tanulmányozod ezeket a tanokat? A Sátánt üdvözlöm, ha legközelebb találkozol vele :)
Én szerintem sokkal jártasabb vagyok ezekben (tapasztalat).
no azt kétlem...
eleve f*szságot írsz. isten nem létezik, viszont a tudat alatt gyakorolt negatív hatások már növény esetén is kísérletileg kimutathatók...erre varj gombot.
Én is először azt hittem, hogy ha jóra (fehér mágia) használom a képességemet, akkor jót teszek vele, de mégse, csak akkor, ha az a képesség Istentől van, de a Sátántól van. Nagyon kevesen tudják az igazságot ezekről a dolgokról, sokan hülyeségeket írnak, mivel könnyű butítani a népet. Olyan hülyeség, hogy mindenki tudományos magyarázatot akar erre, akkor minek a hit? ezt a láthatatlan világot nem lehet kimutatni, és tudományos magyarázat se kell rá. Egyszerűen létezik, aki megtapasztalta soha többé nem kételkedik.
Ne menjünk el jóshoz, Istentől, vagy Jézustól kérdezzük meg jövőnket, és kérjünk tőle segítséget.
És ezt úgy mondom, hogy a sátánista vallást követem, aláírtam egy pergamentet vérrel, tehát nem szabadna ilyeneket mondanom. Földi életünk egy próbatétel, és bepótólni való, amit előző földi életünkben elhalasztottunk.
Viszont nagyon elferdültünk a témától.
Jézus Krisztust az emberek keresztre verték, mégis azt mondta, hogy nem tudják, hogy mit csinálnak, és imádkozott értük, hogy bocsásson meg nekik Isten.
Az a gyerek se tudja, hogy mit csinál, neked az a dolgod, hogy rávezesd a helyes útra. Ülj le vele, és beszéljétek meg ez a legegyszerűbb, add át az életedet Jézusnak, ha még nem tetted, ő segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!