Könyveket keresek, okkultizmus témakörében?
Figyelt kérdés
Tudnátok mondani olyan könyveket, okkultizmussal, fekete mágiával, ősi tanokkal, az ősvallással, vagy hasonlókkal foglalkozik. Nem mai szerzők populáris könyveire gondolok, hanem minél régebbiekre, ami magyar vagy angol nyelven jelent meg.ma 14:43
1/6 anonim 

válasza:

Attraktor és a Szenzár is ad ki hasonló könyveket, szerintem nézd még a kínálatukat.
2/6 A kérdező kommentje:
1-es én speciel olyanokra gondoltam, ami mondjuk a XIX. század előtt jelent meg, vagy iródott.
ma 15:39
4/6 Metionin 

válasza:

Klasszikusok a Fónagy Mágia könyve és a Mágia és okkultizmus az európai gondolkodásban. Egyik sem mai iromány, viszont nagyon érdekes összefoglaló tudománytörténeti művek. Ezen kívül a Hermit kiadónál is van sok kisebb mű.
6/6 anonim 

válasza:

A titok Rhonda Byrne től.
Van róla film is, címe: A titok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!