Ki merted/mered valaha próbálni a "Lift egy másik dimenzióba" c. okkult játékot, hogy megtapasztald a másik valóságot?
Van egy bizarr "játék" amit ha végig csinálod egy másik dimenzióba, valóságba, akár párhuzamos téridőbe jutsz ki. Bonyolult most nem is írom le minden részét. Elég annyit tudni, hogy egy liftben kell az emeleteket különböző sorrendben megnyomni, aminek a végén egy alternatív valóságba találod magad. Nagyon bizarr és egyben a random embernek is bebizonyítja az okkult világok valóságát. Készült is belőle egy film. Felvonó a pokolból, amiben szándékosan kihagytak egy részt nehogy valaki végig csinálja és kilépjen ebből a Mátrixból. Tudod mi fogyasztók pörgetjük ezt a létsíkot.
Egyszer egy Elisa Lam nevű eminens diák is kipróbálta egy elit amcsi hitelba, így az eltünése figyelemfelkeltő volt. Végül csak pár nap után találták meg a testét holott előtte négyzetcentiméterről centiméterre az egész Hotelt végignézték, bementek minden lakásba és sehol sem volt. Pár napra rá a testét találták csak meg a lelke már odaát maradt. Ezt olvastam egy boszorkány FB csoportban. [link]
Egy zárt magas szintű közösségi csoprtban mesélték, hogy aki végig csinálta egy alternatív valóságba jutott. Ott is emberek éltek, de máshogy alakult a világtörténelem és más kormányok, uralkodók, gazdaségi rendszer volt. Végül hiányoztak a szerettei és csak nagyon nehezen a játék inverzével tudott csak visszajönni
Ezzel a "játékkal" magad is könnyedén meggyőződhetsz a párhuzamos valóságok létezéséről úgy hogy magad jutsz el oda. Én magam is ki akartam próbálni életem egy szegénységgel tarkított szakaszában, mert ki akartam lépni egy fenntebbi világba. Egyik éjjel, amikor nem hívjak el a liftet nekiálltam a feladatnak. Egyre nyomasztóbb lett a légkör. Éreztem, hogy egy másik világba fogok kijutni. Egyik emeletnél el is ment a fény egy pillanatra azt hittem frászt kapok. De végig akartam csinálni. Aztán amikor már csak egyetlen emelet volt hátra nagyon megijedtem, hogy egy másik párhuzamos világba ébredek. Mi lesz, ha ott a kommunisták, a nácik vagy egy szélsőliberális diktatúra lesznek hatalmon? Kalapált a szívem és abba hagytam. Nem mertem megcsinálni a legvégén. Maradtam itt ezt a karmát hordozva. Nekem ez nem sikerül. Kudarcot vallottam, de együtt tudok evvel élni. Másnak van ilyen története? Ki mered próbálni? Esetleg kipróbáltad egy másik párhuzamos világba és így jutottál ide? Komolyan érdekel.
Elisa Lam halálához semmi köze az okkultizmusnak.
A liftes játékot anno a fél kolink kipróbálta, ha azóta egy másik dimenzióban élünk, az azt bizonyítja, hogy a többi dimenzió is ugyanolyan szar, mint a miénk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!