A Magic whispers suttogó cica egy okkult játék? Mernétek gyerek kezébe adni?
A boszorkányokat sokszor azzal vádolták, hogy az ördög hozzájuk csapódik állatok képében. Bennem ez a macska valami olyasmit idéz, amikor az ördög kommunikál familiárisként egy boszorkánnyal, akinek erőt adott.
Egy tudatos szülő hogyan bizonyosodhat meg arról, hogy nem a démonok szólnak a játékból?
Jézusom🤦♂️
Egy elemes, plüss játék cica, ami halkan elmondja az előre beprogramozott szöveget. Szerintem nézesd meg magad valami szellem lokátorossal, mert démon ül a kisagyadon…
Tehát szerinted is átprogramozzák az emberek agyát a Sátán imádására?
Sejtettem, hogy valami ilyesmi állhat a háttérben.
A tiedet már átprogramozták, kérdező.
Egyrészt a válaszoló nem emberi agyakról beszélt, hanem egy játékszerről, egy műanyag kramancról. A szintetizátoromba is programoztak be hangmintákat, mégsem lettem sátánimádó, amint elkezdtem használni a hangszert.
Másrészt az embert nem lehet "programozni". Legalábbis az én fenekemből nem lóg ki egy pendrive, rajta a Comlogo-ban írt "Új Világrend 2.0 beta" programmal.
Harmadrészt: hogy képzeled el a sátánimádókat? Sötét szobában billentyűzetet nyomkodó, logikai megoldásokon gondolkodó, ártatlan szűzkisfiúkként, vagy olyasmi bulik résztvevőiként, mint amiről Ábrahám Robi számolt be nemrég (narkóhegyek, pedofília, gyerekáldozás)?
Negyedrészt: fekete macskát, meg négylevelű lóherét már láttam, a sátánt még nem. Szóval a sátánimádók még a babonásoknál is naivabbak, még a saját agyukat sem bírják egyben tartani, nemhogy még másokét "programozzák".
Szegény gyerek…
Egy tudatos szülőnek van szövegértése, iskolázott, és nem hisz a démonokban…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!