Karácsonykor végeznek okkult rituálékat? Ez az ünnep erősíti ?
A Karácsony keresztényünnep.
Szóval, nem ünneplik egyszerűen, kivéve gondolom a jó boszorkányokat (fehér mágia).
Sátánistáknál nem tudom, de valószínű van rá valami alternatíva, vagy esetleg ezt a hónapot kihagyják és nekik valami más ünnep van helyette, ami hasonló ehez.
Talán a Sátán eljövetele? Minden gúny nélkül írom, mert nagyon laikus vagyok a sátánizmussal, nem is akarom beleásni magam, csak találgatok, hogy gondolom van valami alternatíva rá, de azt tudom, hogy a Karácsony keresztény ünnep, így a sátánisták és, aki fekete mágiában bennfentes biztos, hogy nem ünnepli, és nem hiszem, hogy pont ilyenkor pont ezért is nem performálnak bármilyen rituálét.
Amit én valószínűnek tartok rituálé szempontból, hogy viszont december 20 előtt és november elejétől vannak erősítések, mivel ilyenkor vannak a legkritikusabb pontjai egy évnek, az év " legsötétebb " időszakai.
Gondolom ez fekete mágiában sokat segít.
"A Karácsony a pogány téli naforduló átvett ünnepe a keresztényeknél"
Én hülye meg azt hittem, hogy a messiasuk, azaz Jézus eljövetelét ünneplik. Ma is tanultam valamit, épp karácsony napján. Éljenek a pogány istenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!