Sátánisták! Ha nagypénteken Jézus halálát ünnepelitek, akkor karácsonykor mit ünnepeltetek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 28. 16:38
1/11 anonim válasza:
szerintem nekik nincs karácsonyuk
2/11 anonim válasza:
A keresztények ünneplik Jézus halálát. A sátánistáktól ez elég botor dolog lenne. Nem ismerem ugyan közelebbről a vallást, de szerintem ezek az ünnepek hidegen hagyják őket.
3/11 anonim válasza:
Azt kéne elsőnek meggondolni, hogy mit jelent a sátánizmus? A sátánista hisz istenben hisz a sátánban, ha kell megünnepli a karácsonyt. Sok sátánizmus változó, van amelyik a sátánt gondolja jóságos istennek, van aki istenben hisz tiszteli, de ugyanakkor hisz a sátánban/démonban és alkut köt vele. A sátánizmus nem egy vallás, ezt meg kell érteni.
4/11 Missi_Key válasza:
ateistával..de tessék:
6/11 anonim válasza:
Valaki azt irta,hogy mi ,keresztenyek Jezus halalat unnepeljuk. Ez nem igaz ,mert Husvetkor pont,hogy Jezus feltamadasat unnepeljuk. Nagypenteki bojt pedig szolidaritast fejez ki , Krisztus szenvedeseivel ,de nem unnepeljuk az O halalat!
7/11 orig válasza:
8/11 anonim válasza:
Én személy szerint a téli napfordulót ünneplem. Nem is ünneplés ez, inkább egy kis visszavonulás, megpihenés, ahogy a természet is teszi ilyenkor. Visszatekintek az évemre, és tervezgetem a következő évet. Amúgy a sátánizmusnak is több irányzata van, én a LaVey-i sátánizmussal szimpatizálok. Én nem ünneplem Jézus halálát. Számomra Jézus is csak egy mitológiai figura.
9/11 anonim válasza:
Hogy megöltük a Mikulást
Muhahhhaa
Megijedtél, mi?
10/11 A kérdező kommentje:
:-))) !!
2016. jan. 6. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!