Csináltam egy szerelmi kötést vodoo babával Két vodoo babát csináltam amit össze kötöztem és el ástam Most azt nem tudom hogy jól csináltam-e mivel azt hallottam hogy amiért el ástam így meg pecséltetem a halálunkat 1 éven belül meg fogunk halni?
Most van ebben valami igazság?
Kérem csak olyanok válaszoljanak akik tényleg értenek is hozzá és az igazat írják

Kérdező, meg fogod tudni a választ.
Csak egy kis türelem kell hozzá. Egy év... azt kibírod, ugye? Hosszúnak fog tűnni így szorongva és az idegeskedve, aludni is alig fogsz tudni, de hát megdolgoztál érte.

Egyszer csináltam gimiben egy tanárról mintázott babát, belevarrtam az évkönyvünkből egy fotót róla, nem akartam soha felelni, szigorú tanár volt, de persze nem volt szívem “bántani” végül. Kb 14 éves voltam, hirtelen akkor valamiért jó ötletnek tűnt :D
Ha működik, ha nem, ocsmány dolog ilyet csinálni, részemről is ostobaság volt, de annyi idősen sokkal nagyobb hülyeségeket is csinálunk.
Ásd ki, oldozd el a babákat, és tedd valami semleges helyre ahol nem nyúl hozzá senki. Szerintem semmi nem fog történni akkor sem, ha úgy hagyod ahogy most van, de a magad megnyugtatására, és a jóérzés határain belül maradás érdekében inkább csináld vissza ezt a borzalmat amit magadnak okoztál.
Tanulj előbb, sokat, erről is, és aztán látni fogod, hogy mennyire önző dolgot akartál létrehozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!