Youtubon állítják, ha nem megfelelő emberrel szexelünk, akkor az aktus után rosszul érezhetjük magunkat, lehangoltnak szomorúan. Állítják ezért nem szabad összevissza szexelni, mert nem csak a szexuális betegségektől kell ám félni, hanem a negatív energiáktól is. Ha megfelelő a partner állítják, hogy hasznos is lehet...
tegnap 18:09
1/10 whereislove66 válasza:
Van benne valami.Volt egy csajom,sex után mintha 3 napot dolgoztam volna,úgy elvitt minden energiám.Ő meg pörgött mint egy duracellnyuszi.
tegnap 18:23
2/10 anonim válasza:
Szerintem így működik a szex.
tegnap 19:18
3/10 anonim válasza:
Nem
tegnap 19:23
4/10 anonim válasza:
Mindig történik energiacsere. Én pl amikor bemegyek egy dohányboltba, azonnal rám ragad az ottani negatív energia. Sajnos nagyon érzékeny vagyok ilyen szempontból.
tegnap 21:01
5/10 anonim válasza:
4 Én is. Direkt vigyázok, amikor után vagyok, hogy senki szemébe se nézzek, mert úgy érzem, hogy azonnal átveszem az összes toxikus energiáját amit sugároz. Egy ilyen tekintet képes akár több napom is elrontani (általában negatív energiát sugárzó emberek vannak, aki pozitív az se az után fogja kiadni magát random emberek felé, de a negatívak azt se vetik meg)
tegnap 23:01
6/10 anonim válasza:
Persze! Elsősorban asztrálisan cserélődnek az energiák a csakrákon keresztül, közben az éteriből is veszítünk a mozgás miatt, de alapvetően a nő férfi energiával akar töltődni, a férfi női energiával, ezáltal akarja megélni az egységet, ennyi a lényege!
Na most attól függ mit kap vagy nem kap!
ma 02:04
7/10 anonim válasza:
Ha valaki energetikailag nem tiszta akkor értelemszerűen jut a másiknak is belőle, ettől lesz bűn rossz az együttlét.
ma 02:05
8/10 anonim válasza:
Nagyon jót mondtál. Épp tegnap jöttem rá, hogy ha negatív emberek szemébe nézek, még sokkal jobban átveszem a negativitásukat, mintha csak a társaságukban lennék. Arra is rájöttem, hogy ezért kerültem ösztönösen nagyon sok emberrel a szemkontaktust egész életemben. De van pár ember, akinek viszont nagyon jó a szemébe nézni, és nem bírom megállni, hogy ne nézzek a szemébe.
ma 04:07
9/10 anonim válasza:
Mert a szem a lélek tükre. Amúgy még a szemébe se kell nézni, az egész jelenléte, kisugárzása róla árulkodik. Elég ha ott van, ha érzékeny vagy simán leveszed, átveszed vagy védekezel ha kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!