Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A jószívűség meghozza a...

A jószívűség meghozza a gyümölcsét vagy nem?

Figyelt kérdés

Vannak akik állítják, hogy a jószívű embert kihasználják. Jelmondatuk: jót tett helyébe jót ne várj.

Állítják, hogy a jószívűség nyomorhoz vezet.

Van egy másik csoport, akik az ellenkezőjét mondják. Azt mondják add oda amit kapni szeretnél.Azt add amit kapni szeretnél. Jó tett helyébe jót várj.

Hol az igazság???

tegnap 12:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%

Nem

A joszivueket csak kihasználják

tegnap 13:45
 2/17 anonim ***** válasza:
23%

Mi lenne a gyümölcse?

Egyébként nyilván a mindennapi tapasztalat az, hogy az ember pozitívabb azzal, aki pozitív hozzá.

tegnap 13:46
 3/17 A kérdező kommentje:
Lehet mind2 hazugság és igazság 1ben, mivel vannak hálátlan, gerinctelen emberek, de vannak nemeslelkű, hálás emberek is.....
tegnap 13:47
 4/17 anonim ***** válasza:
48%

Vannak akik állítják, hogy a jószívű embert kihasználják. A mai világban az ilyen emberek 90% biztos, hogy átverik.

Jelmondatuk: jót tett helyébe jót ne várj. Jóreggelt!!!

tegnap 14:03
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a jószívűséget ne a hozammal összefüggésbe vizsgáld, magad miatt legyél jó mert így csak álszentség lesz belőle.

Van amikor többet ér a becsület mint az előléptetés! Vagy nem így gondolod?

Kinek mi az érték, ugye!

tegnap 14:08
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Én úgy fogom fel hogy ha jó vagyok ahhoz aki patkány velem, az az én "nemességemről" árulkodik. Nem jó lealacsonyodni hozzájuk.
tegnap 14:10
 7/17 anonim ***** válasza:

Képzeld el hogy mindent megkapsz az életben mert eladtad a lelked, tudnál úgy élni? Romlottan, rohadtan, hogy nem tudsz a tükörbe nézni?

Mindennek ára van, a rosszaságnak is és a jóságnak is!

Az egyik oldalon nyer, a másikon veszít, kinek mi az érték ugye?

Mi számít?

tegnap 14:14
 8/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy szerencsés karma, jó környezet, biztonság, egészség gyümölcsnek számít ha jó vagy?

Tudom sokan a pénzben gondolkodnak, de mit ér a pénz ha rémálom vesz körül?

Körülötted hazug, romlott emberek, mindenki a pénzedre pályázik és még egészséges sem vagy?

tegnap 14:18
 9/17 anonim ***** válasza:
31%
Teljes mértékben átgázolnak ma a jószívűeken, tehát nem éri meg.
tegnap 14:44
 10/17 anonim ***** válasza:
20%
Hagyni kell pusztulni ezt a megátalkodott világot, úgyis végső entrópia van, vessen mindenki magára, ez az én költői hitvallásom.
tegnap 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!