Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Mennyire vagytok...

Lányok! Mennyire vagytok jószívűek?

Figyelt kérdés

aug. 27. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az vagyok, de ez sok mindentől függ.
aug. 27. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
aug. 27. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A párommal, családommal és a barátaimmal nincs határa.

Idegenekkel szemben megadom az alap tiszteletet, bár ez nem tartozik a “jószívüségbe” lehet.

aug. 27. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy mit jelent neked az hogy jószívű,pláne hogy kifejezetten csak a lányokra hegyezted ki a kérdést.

Nem vagyok naiv másokkal szemben, nem vagyok alázatos, nem vagyok az, aki 1 perc ismeretség után a másik igényeit a magamé elé helyezem. A szeretteimmel, és a normális értékrendű emberekkel kedves vagyok, és ha kérnek, segítek. Nem vagyok előítéletes és lenéző az olyan emberekkel, akiket általában megvetnek (pl hajléktalanok, vagy kisebbségek). Döntsd el, hogy ez alap, vagy jószívűség a te szemszögedből.

És te jószívű vagy, kérdező?

aug. 27. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:

4-es

Jobban meg sem tudtam volna fogalmazni.

aug. 27. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, egy szemét vagyok
aug. 27. 22:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Azok irányába, akiket ismerek és szeretek, fontosak számomra, majdnem teljes mértékben az vagyok. Idegenekkel szemben nem igazán, azért senkivel sem bunkózom, hanem bizalmatlan, távolságtartó vagyok, de nem nyers. Idegenek érdekeit nem szokásom magam elé helyezni, azonban olyan apróságokat mégis meg tudok tenni, mint pl. boltban valaki mögöttem 1-2 dolgot vett, én meg többet, így őt magam elé engedem.
aug. 28. 10:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Semennyire. Egy gonosz dög vagyok.
aug. 28. 14:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak magammal és a macskáimmal szemben vagyok az
aug. 28. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!