Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezhet ilyesmi? A férjem...

Létezhet ilyesmi? A férjem azt hiszi, hogy a sogornője rontást rakatott rá vagy ránk. Több nehézsége van mostanában, munkahelyi problémák, lerobbant az autója, kiesett 2 foga.

Figyelt kérdés
Amit még tudunk, hogy a sógornő jár olyan hölgyhöz, aki állítólag médium (mágus , boszorkány) valamilyen erővel rendelkezik. Többen jártak hozzá szerelmi ügyekben, alkohol problémákkak. Kihez fordulhat a férjem, aki meg tudná mondani, hogy van-e rajta átok/rontás vagy egyéb?
tegnap 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Van baj... Pedig azt hittem, hogy a férfiak legalább normálisak, és nem hisznek ebben a baromságban. 😂😂
tegnap 20:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Szerintem sincs minden rendben. Magyaráztam neki, hogy a nép 50%-nak vannak munkahelyi gondjai, a kocsi lerobbant mert 9 éves, a fogai meg biztosan fájhattak, csak nem ment orvoshoz.

Most már csak az izgat, hogy milyen médiumra akad 🤦‍♀️, mennyire húzza le vagy miket kellesz nemi itthon varázsolgatni.

tegnap 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ehhez nem kell varazslas, eleg ha egy toxikus egoista szemely, akinek eros kisugarzasa van, osszefuzi az eletet, erzelmi szalait veletek es akkor jonnek a rossz dolgok. Legalabbis en ezt tapasztaltam. No contact minden ilyennel, gondolatban kitorolni es megsemmisiteni az illetot, soha tobbet ra nem gondolni, es akkor nem tudnak atszivarogni az arto energiai.
tegnap 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
38%

Igen, létezhet.

Főleg, ha így érzi.

Kérdezzétek meg a sógornőt, hogy ő hova jár és ajánljatok a boszinak többet, mint ő. :)

tegnap 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:
6%
Biztonyosan átok volt. Ilyen dolgok nem történnek emberrel.
ma 00:38
 6/7 anonim ***** válasza:
37%

Hét engem szerintem az egyik kolléga nőm átkozott meg. Én keresztény vagyok, nem hiszek az átkokban, de akármikor összevesztem ezzel az illetővel, mindig vagy elkezdett fájni a fogam, vagy kishilyjján összetörtem magam vagy valami más szar ütött be.

A hét elején megint elkezdett fájni a fogam a sokadik fogászat után. Ismét fogott a cigányátok. Olyan elviselhetetlen volt a fájdalom, hogy lefekvéskor behunytam a szemem és elképzeltem, hogy minden bajomat és fájdalmamat beleüvöltöttem ennek az illetőnek az arcába.

Másnap lebetegedett a férjével együtt. Azt követő nap bejöttek a munkahelyre és haza is mentek. Különféle betegségek jeleit produkálták, influenza, kötőhártya gyulladás és a szóban forgó egyén nyakán valamiféle gombóc is megjelent.

az én fájdalmaim pedig eltompultak. Remélem tudtam segíteni a tapasztalatom leírásával.

ma 07:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
ma 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!