Létezhet ilyesmi? A férjem azt hiszi, hogy a sogornője rontást rakatott rá vagy ránk. Több nehézsége van mostanában, munkahelyi problémák, lerobbant az autója, kiesett 2 foga.

Szerintem sincs minden rendben. Magyaráztam neki, hogy a nép 50%-nak vannak munkahelyi gondjai, a kocsi lerobbant mert 9 éves, a fogai meg biztosan fájhattak, csak nem ment orvoshoz.
Most már csak az izgat, hogy milyen médiumra akad 🤦♀️, mennyire húzza le vagy miket kellesz nemi itthon varázsolgatni.

Igen, létezhet.
Főleg, ha így érzi.
Kérdezzétek meg a sógornőt, hogy ő hova jár és ajánljatok a boszinak többet, mint ő. :)

Hét engem szerintem az egyik kolléga nőm átkozott meg. Én keresztény vagyok, nem hiszek az átkokban, de akármikor összevesztem ezzel az illetővel, mindig vagy elkezdett fájni a fogam, vagy kishilyjján összetörtem magam vagy valami más szar ütött be.
A hét elején megint elkezdett fájni a fogam a sokadik fogászat után. Ismét fogott a cigányátok. Olyan elviselhetetlen volt a fájdalom, hogy lefekvéskor behunytam a szemem és elképzeltem, hogy minden bajomat és fájdalmamat beleüvöltöttem ennek az illetőnek az arcába.
Másnap lebetegedett a férjével együtt. Azt követő nap bejöttek a munkahelyre és haza is mentek. Különféle betegségek jeleit produkálták, influenza, kötőhártya gyulladás és a szóban forgó egyén nyakán valamiféle gombóc is megjelent.
az én fájdalmaim pedig eltompultak. Remélem tudtam segíteni a tapasztalatom leírásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!