Hogyan felejtsem el egy nap alatt az eroszakos pasimat,
akibe meg mindig hulla szerelmes vagyok?
Stockholm szindrómásnál a pont és egyébként tényleg van ilyen nőtípus, aki az ilyen pasikhoz vonzódik, bár szenvedésnek éli meg többször, mégis mindig az ilyeneknél fog kikötni.
AD2: az első lépés még nem volt meg, mert az hogy "elhatározod" semmit, de az égvilágon semmit nem jelent, amíg nem teszed meg. Kb: "meghoztam a nagy döntést, 10 év után leszokok a cigiről. Már csak az kell, hogy tegyem le a cigit"
2011. nov. 15. 08:34
12/16 anonim válasza:
én is hasonlóhelyzetben vayok bár az én sztorim kicsit bonyolultabb ennél.Én olvasok..az érzelmi intelligenciáról,testbeszédről,agykontrollról.ez a 3 könyv annyiban segített nekem,hogy már 3 hónapja abszolút nem kerestem őt semmilyen formában.ő megkeresett,nem tudtam nemet mondani,arra még képtelen vagyok.de ahogy napról napra átgondolom a dolgokat egyre közömbössebbé válik számomra.és folyamatosan olvasom a könyveket,mert ott találok válaszokat..mikre hogyan reagáljak,mit csináljak illetve mit ne.3hónapja vagyunk külön,azóta úgy érzem hogy soha többé nem fogok igy szeretni senkit és mindenki mondja hogy de fogok.én tudom h nem..ez egy olyan dolog amit biztosra érez az ember.egy pár évig ez biztosan nem fog menni,pedig nála jobb pasikkal is próbálkoztam de rájöttem hogy felesleges.tanulj meg nélküle élni,ezt biztosra mondom,hogy ez lehetséges.egy ideig nem leszel szerelmes az is biztos...majd idővel... :)
2011. nov. 20. 02:22
Ezt pszichológus nélkül nehezen oldod meg. Ugyanis az ok az előző életedben van (nem reinkarnációsan értem, hanem a multadban, gyerekkorodban), amiért ilyenekhez vonzódsz. Rá kell jönni miért, mire vágyik a tudattalanod. Csak azután tudod kezelni. De meg kell szabadulnod először is. Eddigi életedet kell elemezni, szüleidet, családot, természetedet, vágyaidat, sikereidet, kudarcaidat. Bonyolult és hosszú, de megéri.
2011. nov. 23. 03:28
Nem az a monogramja, hogy B.Á.?
Nekem is volt egy ilyen az életemben. 3 év együttlét, együtt élés után leléptem. Sokáig tűrtem, lelki terror, fizikai erőszak, stb. Az tette be a kulcsot, amikor az életem került veszélybe, na akkor leléptem.
Azóta volt még egy, de őt akkor kidobtam, mikor egy gyenge pofont kaptam tőle (ütni akart, de megállította a kezét, előtte igencsak nagyon felhúztam). Azóta soha soha nem hagyok ilyet a pasiknak.
Amúgy én hamar túllettem rajta, az ilyenért nem kár.
2011. nov. 27. 23:14
15/16 A kérdező kommentje:
koszonom nagyon szepen mindenkinek!mar tobb mint egy hete kulon vagyunk, o meg mindig probal zsarolni telefonon keresztul de en probalok eros lenni mert muszaj!nagyon sokat segitettetek:)nem akarok visszamenni hozza csupan gyengesegbol!
Gratulálok, nagyon jól tetted. További kitartást!
Ha bármi gond van, írj.
2011. nov. 28. 16:44
Kapcsolódó kérdések: