Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan felejtsem el egy nap...

Hogyan felejtsem el egy nap alatt az eroszakos pasimat, akibe meg mindig hulla szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Elegem van a mar evek ota tarto orokos szenvesbol.nagyon szeretem a baratomat, de ugy erzem o meg fele annyira sem szeret.rengetegszer eroszakot kovet el ellenem.el akarom felejteni, de nem tudom, folyton megbocsajtok neki, es ugy erzem mar nem lennek kepes mast igy szeretni mint ot.milyen magiakat ajanltok a gyors felejtesre?
2011. nov. 13. 09:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Uh. Hogyan lehet szeretni olyat, aki beléd törli a lábát? Nem szeretet az, amit érzel, hanem függőség. Félelem a magánytól. Ha tényleg megaláz, -akár egyszer is!!! - akkor már nagyon résen kell lenni, ( nem túlérzékenységről van szó? ha többször előfordul, akkor azonnal lépni kell. Le!
2011. nov. 13. 10:08
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha te évekig együtt voltál egy erőszakos, durva pasival, és mindig megbocsájtasz neki, és úgy érzed, hogy másba már nem leszel szerelmes akkor:

1. azonnal hagyd ott

2. keres fel egy pszichológust.

Ugyanis ez nagyon-nagyon nem normális állapot, és az főleg nem, hogy te ezt eltűröd.

2011. nov. 13. 10:22
 3/16 anonim ***** válasza:
Nézzél RTL klubot fejjel lefelé.
2011. nov. 14. 01:44
 4/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg önellátásra képtelen és nagyon gyenge személyiség vagy, az iylen pasikhoz fogsz mindig vonzódni, akármit os gondolsz.

És tényleg nézzlél fejejl lefelé RTLklubot.

Terhes vagy.

2011. nov. 14. 09:20
 5/16 A kérdező kommentje:
hat azert nem pont ilyen valaszokra vagytam, na de nem baj...
2011. nov. 14. 13:36
 6/16 anonim ***** válasza:

Mire vártál?

Ilyenekre:

- Utazz el Hawaii-ra felejteni

- Nézz körül, biztos van egy facér, rendes pasi körülötted, aki csak rád vár.

- Legyél vele még kedvesebb és odaadóbb, meg fog változni.

- Idd le magad

- Menj el sportolni

2011. nov. 14. 14:34
 7/16 A kérdező kommentje:
jol van na ertem en.csak ha ti lennetek ebbe a helyzetbe, nem biztos olyan konnyu lenne kilepnetek belole
2011. nov. 14. 16:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem könnyű valóban, de én eleve nem kerülnék ilyen helyzetbe, mert a legelső legkisebb agresszió után lelépnék.
2011. nov. 14. 17:14
 9/16 Lifeishard válasza:

Nem vagy Te Stockholm-szindrómás véletlenül?

A baj az, hogy rengeteg csaj van, aki bunkó és erőszakos állatokkal van együtt. Miért? Mert a bunkó és erőszakos állatot nem érdekli, mit érez a nő, sokszor tesz rá, és egyáltalán nem függ tőle. Azaz, erősebb és függetlenebb, mint a nő, és ettől a kettőstől majd' megőrülnek egyesek. Szerencsére, a többségnek idejében benő a feje lágya, több érzelmi intelligenciára tesz szert, megtanulja tisztelni magát és rájön, hogy rengeteg "erős" és "férfias pasi létezik még, aki nem üti-veri a nőket és csak alkalomadtán bunkó, amikor feltétlenül szükséges :). Ezután pedig lelépnek. Az az ő mágiájuk, hogy rájönnek erre és cselekszenek. Tudom, hogy nem egyszerű, és hogy mi, olvasók nem ismerjük a körülményeket, de ha nincs közös lakás-gyerek-kocsi, akkor iszkiri. Szerelmi bánatra nincs varázsszer, de el fog múlni, és idővel képes leszel mást szeretni, eszedbe sem fog majd jutni ez az erőszakos pacák. The life is hard.

26/F

2011. nov. 14. 23:28
 10/16 A kérdező kommentje:
ez nagyon jol esett:D valoban csak rajtam mulik.es szerencsere mar az elso lepest megtettem, most csak tartanom kell magam a dontesemhez:)
2011. nov. 15. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!