Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok 6 éve együtt vagyunk a párommal,valahogy nem ugy alakulnak a dolgok ahogyan kellene februárba jön a baba,nem gondoltam volna,hogy ez lesz,az élettársam folyamatosan piszkálódik máskor nem ilyen volt a picit mind ketten akartuk,ö már nem szeret és ez sokszor mondja is én viszont nagyon szeretme,de ami csinál már nem birom tovább...kérlek ne itéljetek el inkább tanácsot kérek és ha kérdeztek szivesen válaszolok.2011. nov. 7. 10:30
1/12 anonim válasza:
Hát, nem ítéllek el így erről nem írok semmit. Szüleiddel nem tudom milyen kapcsolatban vagy, de ha veled ilyen a párod akkor én nem nevelnék fel mellette gyereket mert lehet hogy a babával "jófej"(bár ahogy írtad nem hiszem, hogy segíteni fog bármiben is)de veled nem.Le kéne vele ülni beszélni, hogy mégis hogy gondolja ezt, hogy tervezi, hogy jön a baba de veled nem akarja folytatni....esetleg szüleidet is megkérdezni nem e mehetnél haza vagy vállalnák e ezt veled.
2/12 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy ö semmit és semmiben nem segit nekem elvagyok nagyon keseredve,hogy most mért pont velem történik ez,könnyebb lenne ha lenne mellettem valaki de igy terhesen nagyon nehéz...
2011. nov. 7. 10:38
3/12 anonim válasza:
És senki nincs tényleg aki segíthetne? szüleiddel összevesztél miatta?
4/12 A kérdező kommentje:
tartom velük a kapcsolatot de nem valami fényes lehet,hogy segitenénk,de tudod hogy van nem szeretném mindig azt halgatni,hogy ugye megmontam...
2011. nov. 7. 10:47
5/12 anonim válasza:
Hát figyelj, én sem szeretem ezt de ilyen esetben nem a saját érdekeidet kell nézni hanem a babáét, melyiket szeretnéd jobban? hogy a barátod nélkül egyedül csinálj mindent és pokolnak éld meg za első éveket vagy a szüleidet hallgatod max a szülésig hogy ugye megmondtam( mellesleg igazuk lesz) és utána megkapsz minden segítséget ás támogatást? Most a baba a legfontosabb és az hogy milyen környezetben nő fel. Azért hogy neked ne legyen rossz az igazság ne őt tedd ki egy felelőtlen apának. Épp elég lesz az neki hogy ilyen az apja nem hogy még mellette is legyen állandóan.
7/12 LadyLee válasza:
Ha azt mondja, hogy nem szeret, akkor nincs mit tenni. Sajnos le kell lépni.
Nagyon fiatal vagy még, biztos találsz majd megfelelő párt magadnak.
8/12 anonim válasza:
Nem vagytok még gyerekek ahhoz a babához???????
9/12 anonim válasza:
Attól, hogy valaki 20 éves nem feltétlen éretlen hozzá, vannak akik teljesen komolyak ilyen korban( példa unokatesóm, ő is 20 évesen szült, de tény hogy rendes párja van 6 éve és segít mindenben, és én is 22 vagyok de mindenem megvan a rendes páron keresztül a felelősségtudaton át a környezetig egy gyerekhez ) de szerintem is felelőtlenség volt mert itt nem áll fenn a "normál család" esete, de így esett, mindenképpen a szülőkhöz kellene fordulni.
10/12 anonim válasza:
Ez a már nem szeretleg jó kis kibúvó a felelősség alól, kérdezd, meg, mit tettél, amiért nem szeret (vagy akkor inkább megunt/menekül)? Nyilván nem akar még apa lenni, de még valószínűbb, hogy már képben van az új barátnő, nem alkalmas a feladatra. Én mégis inkább hallgatnám az "én megmondtam"-ot, azt is le lehet állítani, mondd, hogy igazatok volt, kár, hogy nem hallgattam rátok. 20 éves vagy, egész biztosan lesz még családod, másodszor már gondolom óvatosabb leszel.Próbáld a jó oldalát nézni: már lesz egy gyereked, akit szeretgethetsz helyette is, és később biztosan lesz igazi családod is. Még jó, hogy nem a 3. gyereknél jut eszébe, hogy inkább már nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!