Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek felejtsem el vagy ne?
Figyelt kérdés
Válás közelében vagyok csak a papírokat várom, elég hülyén viselkedtem a feleségemmel. Nagyon összevesztünk mindkettőnknek volt igazsága. Sajnos magára hagytam terhesen, mert azt hittem mindig nekem van igaza de tévedtem. Nagyon összevesztünk fűt-fát kiabáltam rá. Ez 3 hónapja történt azóta változtunk mind a ketten. Mondhatjuk azt hogy kibékültünk de ő nem akarja folytatni a kapcsoltatott azt mondja nem bízik bennem, és legyek jó apja a gyerekünknek. Én még mindig nagyon szeretem és rég megbántam amit tettem. A kérdésem felejtsem el a feleségem és csak a gyereknek éljek vagy próbáljam megoldani? Tudom az idő mindent megold de minél több idő telik el annál nehezebbnek érzem hogy megoldódjon a helyzet.2011. máj. 16. 20:36
1/3 anonim válasza:
adj neki időt, bizonyíts! közölheted is vele hogy nem adod fel és bebizonyítod, hogy méltó vagy a bizalmára.
mármint ha szerelmes vagy belé ne add fel, ha már nem, akkor "csak" a gyerekekkel törődj.
2/3 anonim válasza:
Az a baj hogy terhesen egyedül maradni akkora csalódás, hogy azt nehéz kiheverni. Mi nők amikor gyereket vállalunk XY-tól, akkor mi mindent felteszünk egylapra, az egészségünktől kezdve, bármilyen fájdalmat vállalva, az egész életünket. És ha elhagynak ILYENKOR akkor azt érezzük, hogy megsemmisültünk, és kiüresedtünk, semmit sem ér már az élet, nincs már bizalom semmiben, a sorsban sem. Ezt elvenni valakitől, nagy felelőtlenség.
3/3 anonim válasza:
Ha még szeret, és még szereted, és akarod, akkor küzdj érte.
Szerintem. De ezt neked kell tudnod.
Ahogy én látom, nagyon-nagyon kell teperned érte, és lehet hogy nem lesz sem rövid sem egyszerű menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!