Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ebben a szituban nem lép, felejtsem el a pasit?
Hónapok óta kerülgetjük egymást én úgy érzem. Ma is hazahozott, azt mondta elhoz, de csak elköszöntem, kiszálltam és nem történt semmi. Már annyit vártam arra, hogy egyáltalán elhozzon, és végre eszébe jutott, úgy adódott a szitu, hogy kettesben voltunk.
Ha ennyi idő után nem lép ebben a helyzetben, felejtsem el, igaz?
És este későn még felhív egy baromsággal. Dilis..
Mert nem hazáig vitt, autóval nem lehet behajtani. Meg nekem úgy nézett ki, mint aki siet, nem akartam tökölni ezzel.
Azt mondta, gyere elviszlek, 5 perc tök mindegy. Na ebből leszűrtem, hogy siet, de kedves, mert elvitt.
Valószínűleg nem érez rajtad semmit. Nem tudod megfelelően bíztatni. Olyan nővel nem szívesen lépünk, ahol nem érezzük a levegőben...
Be kellett volna hívnod egy teára, vagy, hogy segítsen valamit arrébrakni a lakásban, az nem is olyan feltűnő. Aztán beszélgethettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!