A keresztény Isten mennyire megbocsátó?
LastOne.Left, látom megint megtaláltál.:)
Tehát, a gyűlöletre szükség van, ha nem lenne gyűlölet nem tudnánk használni a fekete mágiában az ellenségeink ellen. Anélkül a fekete mágia is feleslegessé válna és mivel a fekete mágia és a gyűlölet is létezik, ezek nélkül nem lenne teljes a természet.
Kedves Kérdező!
Bocsásd meg hogy ilyen soká reagálok a kérdésedre,de annyi itt az oktalan kérdés hogy a tied fel se tünt ,meghát a főbaj itt a Sátánnal és követőjével van,mert ő az igazán ROSSZ,hisz embergyilkos keuzdettől fogva,de most térjünk a kérdésedre.Miféle kérdés ez: "A keresztény Isten mennyir megbocsájtó?" Hogy találtad ezt ki? mért? Hány Isten van? Vallás az van sok,sok,sok.De Isten csak egy van : a Teremtő Isten,Aki teremtett,megtart és bőlcsen igazgat mindeneket.
Ez volt az egyik.Másik: Te írtad: "a keresztes hadjáratokba gyerekeket is hadba kényszerítettek."A náci hadjárat végén nem így volt? Félre ne érts,egyiket se pártolom,csakhét ezeket a vérengzéseket embrek csinálták nem Isten.
Igaza van a költőnek: "Kard,ha csörren,vér ha csobban,
csak az ember vétkes abban."
Hogy ezt Isten oldalán megtehetnéd e te is? Ha te Isten oldalán lennél,Ilyen kérdés eszedbe se jutott volna.De most is egyértelmű lesz a válaszom. Megteheted,mivel szabad akaratod van.De egyet ne felejts el. a számadást nem ússza meg senki.
Sajnos igen jó példát tudok adni.Akik az előző kormány tagja ként úgy gondolták szabadon lohatnak ország pénzéből,most rá kell döbbenniük,hogy tévedtek. És akik megússzák a földi bíróságot hiába örülnek,mert az égi még hátra van,mert az égi elől NEM lehet elbújni.
Fisz. :P
A natúr mágia használathoz nem gondolom, hogy gyűlöletre lenne szükség, de szerintem ebben te is egyet értesz. Abban pedig egyetértek én, hogy a gyűlölet létező dolog, de arra gondoltál e, hogy pont azért, hogy észrevegyük abból, hogy az nem a jó hozzáállás? Tehát egy kötelező párja a "nem gyűlöletnek", hogy a jóságot, a szeretetet lehessen mihez hasonlítani, viszonyítani, hogy a harmónia a Természettel létrehozható legen részünkről?
üdv
26/F
LastOne.Left
Bíró Miklós, grat az ocsmány szövegeddel még a kérdezőt is visszataszítottad, ez már nagy szám.
LastOne.Left, a gyűlöletre nekem szükségem van mint minden más embernek a Földön. Mit csináljak az ellenségeimmel ha nem gyűlölöm őket. Ők az ellenségeim!
Fisz. :)
Értelek, de azt kérdeztem, hogy a gyűlöletre nem e azért van szüksége az embernek, hogy abból megértse nem az a megfelelő magatartás, ha együtt akar működni a másikkal és a természettel.
egyébként ha téged esetleg megtámad egy kutya, vagyis ellenségesen viselkedik, mert éppen a területét védi, akkor azt is gyűlölöd? vagy a kutyáról elfogadod, hogy nem tehet róla, hogy megtámad? az ember sem tehet róla, hogy ellenséges és utálkozó sok esetben, mivel nincsen tisztában az univerzális igazsággal, de amíg te gyűlölsz valakit, addig te ugyanazt csinálod. Szerintem Te ennél felemelkedettebb vagy tudatodban...mágiát űzöl például, amihez kell a józanság...ne ess bele abba a hibába, amibe azok, akikkel nem értesz egyet.
ui.: egyébként a kialakuló gyűlöletet nem csak kiadni lehet, hanem megérteni alapvető okát, hogy miért jön elő egyáltalán gyűlölet bármivel kapcsolatban is, ezzel pedig megszüntetni további megjelenését. :)
üdv és sok sikert
26/F
LastOne.Left
Fisz.
Én arra gondoltam, hogy azok, akiket keresztényeknek nevezel is a területüket védik és emiatt ellenségesek.
És azt kérdeztem, hogy amely állat ellenséges veled, mert védi a területét, utálod e...hiszen ellenséges. :)
Egyébként abban igazad van, hogy a gyűlölet bosszút szül...de tudod a bosszú megint csak bosszút, és így tovább mindaddig, amíg valamely fél be nem látja, hogy sem a gyűlölet, sem a bosszú nem megoldás...és egyszerűen megbocsát. :)
no nem is akarlak zavarni különben, csak elmondtam, semmi esetre sem akarlak meggyőzni, csak úgy gondoltam, hogy aki a Természettel jár, az ilyenekbe is belegondol. teljesen megértem ha szeretnél továbbra is gyűlölni, ez a te ügyed, én csupán szóltam, hogy van azért más megoldás is, amivel a komplett harmónia érhető el. :)
üdv és további jókat
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!