Külömbségek az igaz és hamis között. Te tudod?
lenne 2 kérdésem a válaszok sorszámozva kérném 1-2 maj a nagy komment
1. Keresztényvagy ?
2. Csak hiszel vagy tapasztaltad is már hited?
Kérnélek titeket hogy irjátok meg ezekk és gondolkozzatok rajta kicsit.
Ha hiszel valamiben az még mindig gyökereiben ás mint amit tapasztalsz és érzel.
-Aki istenben hisz az tapasztalta már ? Tipem:(99,99% nem lessz)
-Aki a Spirits of Eridu wordpress oldalán van tapasztalta már ? Tippem: (70% - 90% igen)
ma 00:40
Nem hiszek az emberi értelemben vett bűnben. Viszont van egy törvény, ami megszeghetetlen, ez az ok okozat törvénye. Bármit megtehetsz, de vállalnod kell a következményeket. Az okkal együtt kiváltod az okozatot. Igazából ennek a kettőssége csak illúzió. Együtt keletkeznek, egyszerre léteznek, csak egy másik illúzió, az idő választja el őket egymástól.
Hogy jobban értsd, ez a bumeráng effektus. Ha valamit elindítasz az útján, az út vége a kezdet lesz, tehát te.
Egy szoval sem mondtam hogy fizikai alakjuk van.
Természetesen szellemiröl beszélek és nem tudom hol vannak ,nem tudom hol élnek természetesen szellemi formában.
"nem tudom hol vannak ,nem tudom hol élnek természetesen szellemi formában"
Az asztrálsíkon.
a lélek alatt az emberi asztrálsiki önmagad értjük.
és mielött megkérded mi az asztrálsik: A lelki forma szellemek démonok világa ami nem fizikai mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!