Külömbségek az igaz és hamis között. Te tudod?
lenne 2 kérdésem a válaszok sorszámozva kérném 1-2 maj a nagy komment
1. Keresztényvagy ?
2. Csak hiszel vagy tapasztaltad is már hited?
Kérnélek titeket hogy irjátok meg ezekk és gondolkozzatok rajta kicsit.
Ha hiszel valamiben az még mindig gyökereiben ás mint amit tapasztalsz és érzel.
-Aki istenben hisz az tapasztalta már ? Tipem:(99,99% nem lessz)
-Aki a Spirits of Eridu wordpress oldalán van tapasztalta már ? Tippem: (70% - 90% igen)
keresztényvagy?
igazad van abban hogy a hit lényege a nem tapasztalás.
de ezért én nem hiszek hanem TUDOM hogy igaz
:O hát én nem ölnék, főleg olyanért ha titkolnom kellene a saját hazugságomat. mmint eleve nem hazudnék. (na most ezt konkrétan a pápaságra értem)
és még azt nem értem, kedves korábbi válaszoló "nem tapasztalunk de hiszünk" - ez nekem olyan kiforgatott. mégis mi alapján hisz az ember? akkor csak azért hisz mert ő épp azt gondolja hogy az úgy jó lehet..
Amit én mondtam azok azér öltek hogy az igazság titok amaradjon.
Amugy igazadvan.Igaz hogy könnyebb másra fogni mint megmagyarázni.De még nehezebb megérteni az okkultot és spirituálist mint megmagyarázni és az ember természeténél fogva "Fél attol amit nem ismer"
"nem tapasztalunk de hiszünk"
Ezt úgy értettem, ahogy mondtam. Indulj ki a vallási fanatikusokból. Erősen kétlem, hogy azok az emberek akkora dolgot tapasztaltak volna. De persze eredetileg nem ilyen szélsőséges dologra gondoltam. Csak magamból indultam ki. Én nem hiszem, hogy bármit tapasztaltam volna, de ettől még hiszek. Saját hitem szerint egy felsőbb hatalomnak nem kell bele avatkoznia az ember életébe. Mindenki úgy teszi jobbá, vagy úgy teszi tönkre az életét, ahogy csak akarja. Ettől én még hiszek. Na így értettem, remélem most már érthető. És hangsúlyoznám ezek a saját nézeteim, úgyhogy kár bele kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!