Figyelemfelkeltő, illetve szerelmi-kötés férfi-férfi között?
Figyelt kérdés
Az egyik meleg barátom mesélt egy férfiról (én is meleg vagyok), aki tetszik neki, de nem mertnek lépést tenni. Szerinte kölcsönös is lehet ez. Néha köszönnek cak egymásnak, amikor összefutnak. De a körülmények sem engedik, hogy beszéljenek.2011. máj. 6. 14:56
2/21 anonim válasza:
ÚÚÚÚrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiisssssssstttttttteeeeeeeeeen
bolond vagy
3/21 anonim válasza:
Teljesen ugyanúgy kell csinálni mintha heterok lennétek, nincs szükség külön meleg szerelmi kötésre.:) Minden ugyanúgy működik mint átlagosan.
4/21 A kérdező kommentje:
Hát oké... Tényleg beteges, inkább vessük el az ötletet. De már ő sem tud mit tenni, valami csak lesz... :)
2011. máj. 7. 09:42
5/21 anonim válasza:
Személy szerint a szerelmi kötéseket nagyon megvetem, mert a szabad akarat ellen valók, de ha mindkét félnek úgy lenne a jó akkor megoldást jelenthet. :)
6/21 anonim válasza:
Ne csináljatok szerelmi kötést, sem hetero, sem homoszexuálisoknak nem ajánlott. A szabad akarat ellen van, és mint minden ilyen, a fekete mágiához sorolható. A határ vékony, könnyen áteshettek a másik oldalra, és akkor nagy árat fizethettek érte.Láttam ilyet:se veled, se nélküled kapcsolat lett, pokoli befejezéssel.
7/21 anonim válasza:
Azért a fekete mágiát ne keverjük ide.
8/21 A kérdező kommentje:
Rendben. Az ötlet elvetve... :S
2011. máj. 10. 21:13
9/21 anonim válasza:
Miért ne keverjük bele a feketemágiát?A szerelmi kötés az.
A szabad akarat ellen van. Ha két olyan ember csináltatja, akik szeretik egymást, akkor sem lehet, mert később, mikor pl.karmikus okokból találkozniuk kell mással, akkor nem fognak tudni elszakadni egymástól. Amiért leszülettünk, el kell vállalnunk.
10/21 anonim válasza:
A fekete mágia csak és kizárólag támadó mágia. Attól hogy a szerelmi kötés rossz, igen a szabad akaratot sérti nagyon, én is ellene vagyok de nem fekete mágia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!