Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Figyelemfelkeltő, illetve...

Figyelemfelkeltő, illetve szerelmi-kötés férfi-férfi között?

Figyelt kérdés
Az egyik meleg barátom mesélt egy férfiról (én is meleg vagyok), aki tetszik neki, de nem mertnek lépést tenni. Szerinte kölcsönös is lehet ez. Néha köszönnek cak egymásnak, amikor összefutnak. De a körülmények sem engedik, hogy beszéljenek.
2011. máj. 6. 14:56
1 2 3
 11/21 kris' ***** válasza:
35%

A szabad akarat ellen tenni, valakit a tudtán, akaratán kívül börtönre ítélni az rossz cselekedet. Ha például egyáltalán nem akarja a másikat és mégis bele van kényszerítve a kapcsolatba (a szerelmi kötés által) azt ne mondja nekem senki, hogy az nem fekete mágia.

Egyébként, pedig nem értem az emberi logikát...

Miért van szükség szerelmi kötésre, ha mind két fél beleegyezik??? Hiszen szeretik egymást! Mi kell ennél több? Szabad akaratukból annyit vannak együtt amennyit , ameddig akarnak. Nincs szükség "kötögetni".

Ha meg csak az egyik fél akarja... Milyen az a szerelem, amikor csak én szeretek és a másik szeretete csak egy bűbáj, ami előbb vagy utóbb elmúlik. Ha tudom, hogy a másik nem őszintén, tiszta szívből szeret???

Én sok éve dolgozom mágiával és mindig sikerrel is járok, de szerelmi kötést soha!

2011. máj. 13. 15:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Kris, köszönöm a kommentedet. Szándékosan nem mentem bele vitába ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Látható a kommentekből, miért is csúsznak át néhányan a másik oldalra: elismerik, hogy ártó, de attól még nem fekete mágia? Na, ezt a logikát én sem értem. És amit írtál, olyan okokból nem foglalkozom én sem szerelmi kötésekkel. Úgy gondolom, erőszakkal beleszólni a karmikus dolgokba hatalmas károkat okozhat. Vannak emberek, akik soha nem jöhetnek össze, mert ezt vállalták leszületésük előtt. Vagy előző életükben szoros kapcsolatban voltak, és ezért a mostaniban is vonzódnak egymáshoz, holott mást vállaltak. Van a karmának egy változtatható része, de ez nem az. Megvagyok győződve róla, hogy aki szerelmi kötéseket készíttet, az is visszakapja a "sors"-tól, de aki elkészíti, az meg főleg. Nem azért kap tudást az ember, hogy visszaéljen vele. Örülök, hogy te másképp gondolkodsz :)
2011. máj. 14. 22:44
 13/21 anonim ***** válasza:

Kris a fekete mágia mint mondtam TÁMADÓ mágia, és nem minden mágia ami rossz vagy negatív. A szabad akarat ellen van, ez a legrosszabb amit ellehet követni egy emberrel, de attól még nem fekete hanem szerelmi.

A karmáról inkább nem mondanék semmit...

2011. máj. 14. 23:59
 14/21 kris' ***** válasza:

Kedves Fisz. Nem megyek bele nagyon melyen, h mi is az a magia. Egy biztos, ha nagyon pontosak akarunk lenni, akkor nincs sem feher, sem fekete magia. (Csak az erthetoseg kedveert hasznalom ezt a kifejezest.) Magia csak egy van, amikor az eroket a magus a sajat uralma ala vonja. Hogy feher lesz e vagy fekete az a magus adott akaratatol fugg.

Felhasznalhat kulonbozo entitasokat, eroket, elemeket (tuz, viz, levego,fold), demonokat (demonomagia, mondjuk azt, h fekete) angyalokat, szellemeket. Hasznalhat kellekeket(ceremonialis magia)vagy csak az imaginacio altal meditalva dolgozik (akaratmagia),testebol kilepve az asztralvilagban dolgozik (asztralmagia) STB...

2011. máj. 17. 14:44
 15/21 A kérdező kommentje:
Most már nemtudom mit csináljak. Ez már lassan, pontossan egy éve megy. És érzem, hogy a másik fél is érez valamit!
2011. máj. 18. 14:19
 16/21 A kérdező kommentje:
De egyszerűen a körülmények nem engedik a dolgot létrejönni, szóval talán tényleg mit sem változtatna egy ilyen dolog, ha működne is.
2011. máj. 18. 14:20
 17/21 anonim ***** válasza:

Demonmágia...érdekes nagyon nem nevezném fekete mágiának, a Démonok minden mágiaágban tökéletesen otthon vannak. A fekete mágia fekete mágia, és csakis a támadó varázslatok tartoznak ebbe a csoportba. Egyébként a megnevezés sem helytálló mivel a pusztító és halálenergia szürke s nem fekete. A fekete mágia csupán egy elnevezés a támadó mágiára.

Most felsorolhatsz még 20 mágia ágat, teljesen felesleges mert nagyjából mindegyik összefügg egymással, például a fekete mágia is akaratmágia, sőt annak legfelsőbb ága.

2011. máj. 18. 15:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Fisz, azt látom, te már szépen átcsúsztál a másik oldalra. Nincs az az indok, amiért démonokhoz fordulnék segítségért. Persze, hogy "otthon vannak" a mágiában. Minden szellemi lény otthon van, hiszen összekapcsolódsz az erejükkel, mikor hívod őket. De milyen áron? Mindenképpen te iszod meg a levét, ha nem most, akkor egy másik életedben.
2011. máj. 19. 08:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz a Démonokról csak a hazugságokat, valójában gyönyörű és emberbarát entitások és mindenki csak ezt a botorságot szajkózza róluk hogy "gonoszak" "megbánod ha velük kapcsolatba lépsz" stb. Akik átlátnak a hazugságokon azoknak jutalma hatalmas.
2011. máj. 19. 22:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Legtöbb démon pusztít! Rosszat is lehet pusztítani. De minden rosszban van valami jó! Végeredmény minden esetben negatív, így lehet feketének nevezni. Megengedő mágia(nincs rá jobb szavam) lehet fehér, avagy jó és bölcs. De ehhez fel kell nőni, hogy felfogd.
2011. szept. 26. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!