Külömbségek az igaz és hamis között. Te tudod?
lenne 2 kérdésem a válaszok sorszámozva kérném 1-2 maj a nagy komment
1. Keresztényvagy ?
2. Csak hiszel vagy tapasztaltad is már hited?
Kérnélek titeket hogy irjátok meg ezekk és gondolkozzatok rajta kicsit.
Ha hiszel valamiben az még mindig gyökereiben ás mint amit tapasztalsz és érzel.
-Aki istenben hisz az tapasztalta már ? Tipem:(99,99% nem lessz)
-Aki a Spirits of Eridu wordpress oldalán van tapasztalta már ? Tippem: (70% - 90% igen)
1.nem
2.minden nap mást hiszek
egy biztos,annyi igazság van ahány szemlélő.
próbálj nem leragadni haver
A 0:08 as
a kereszténységben sokan hisznek ,tul sokan.
A ilág megváltozo félben van.Ha el nem hiszed tudd meg mit rejt ez a vallás is.
A Wiccástol kérhetnék egy linket.
Amugy nem azt hiszem amit olvasok.
Azt hoszem amit elérek szellemileg és testileg, hitben.
ma 00:13
Első vagyok. Hidd el, tudom. Majd te is megtudod. Idővel. Addig végig kell járnod ezt az utat. Később már nem lesz ilyen kellemes. :(
én írtam, hogy nem vagyok keresztény, de van hitem. Igazság szerintem nem tudom tapasztaltam-e már. Szerintem nem, vagy csak nem volt elég egyértelmű, hogy észrevegyem. Vagy egyszerűen én is csak ember vagyok és a jó dolgokat túl természetesnek veszem.
Úgy gondolom, hogy a legfelsőbb hatalom - hívjuk őt bárminek - lényege, nem az, hogy csak benne kell és szabad hinni. Ha valaki hisz bármiben és ettől ő jobb emberré válik, akkor a hit elérte célját. Függetlenül attól, hogy templomba, mecsetbe, zsinagógába jár vagy esetleg sehol se gyakorolja a hitét.
Ez persze csak az én véleményem.
A 0:16
A mi istenünket sokunk személyesen látta.Közületek ki?!
A mi hitünket tapasztaljun és érezzük.Közületek ki?!
A kereszténységbe feltünöen sok az ellentmondás és ellentét.
A nagy pápák és egyéb vezetők tudnak mindenröl és ölnének is (lásd a középkorban 1600 körül) hogy az eredeti tudás elvesszen örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!