Külömbségek az igaz és hamis között. Te tudod?
lenne 2 kérdésem a válaszok sorszámozva kérném 1-2 maj a nagy komment
1. Keresztényvagy ?
2. Csak hiszel vagy tapasztaltad is már hited?
Kérnélek titeket hogy irjátok meg ezekk és gondolkozzatok rajta kicsit.
Ha hiszel valamiben az még mindig gyökereiben ás mint amit tapasztalsz és érzel.
-Aki istenben hisz az tapasztalta már ? Tipem:(99,99% nem lessz)
-Aki a Spirits of Eridu wordpress oldalán van tapasztalta már ? Tippem: (70% - 90% igen)
váó, egy újabb sátánista, rossz helyesírással. miért nem lepődök meg?
keresztény vagyok
minden nap minden másodpercében tapasztalom Istent.
a hitet meg nem tudom hogy hogyan lehet tapasztalni :D összekevered a dolgokat.
A 23:38 asnak üzenem a kereszténységet szidom mert szidnak!Lásd eltorzitják a spirituális tudást és a démonok (igazi istenek) ocsmány szörnyeknek titulálják ezét szememben nem jbbak mint a patkány!(nem mindenki tudja mit tesz!)
Amugy nincs bajom a hiteddel azt hiszel amit akarsz.
Ha a Te hited szerinted különb kereszténységnél. És a keresztények a rosszak, mert eltorzítják a Te hited, akkor miért alacsonyodsz le hozzájuk? Ennyit a remek hitedről...
Egyébként nem a rövidítésekkel van a baj, hanem pl:
salyát - saJát
komoj - komoLY
A 23:53 as nak mondom h kattincson szépen a jobb fenti piros X re ha nemtetszik valami!
Az elöttelévönek meg :
A keresztények azt a vallás torzitják el ami az eredeti és igaz!A spiritualitás hiánya teszi az emberek arrogánsá és a gyenge aura miatt tudunk könnyen megbetegedni ,én viszont azota nem vagyok beteg miota komolyabban belefogtam az auta gyakorlatokba ( én elég beteges voltam elötte )
1.: Nem, Wicca vagyok.
2.: Igen tapasztaltam már nem is egyszer.
Spirit Of Eridu: Sajnos tapasztaltam már. :( Légyszíves amit ott olvasol azt ne hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!