Mi történhetett velem? Hogyan magyarázzátok ezt?
Jött egy rossz időszak az életemben, amikor minden összeomlott, nem picsogás, tényleg minden rosszra fordult.
Balszerencse balszerencsét követett minden téren az életemben.
Találkoztam egy csoporttal, egy agykontrollos társaság, meditációt tanítanak, ezoterikus dolgokat.
Szerettem volna kiutat a rossz helyzetből, mert minden erőfeszítésem kudarcba fulladt, így hát ehhez a meditációs dologhoz folyamodtam. Azt mondták, ártalmatlan, és segít megtalálni a lelki békét.
Sok mindenről beszélgettünk, asztrálsík, gondolat teremtő ereje, meditálás, képzeld el,amit szeretnél, angyalkommunkiáció stb...
Csináltam a gyakorlataikat, de nem, hogy jobb lett, hanem egyre rosszabb lett minden.
Úgy érzetem, hogy ebben a nagy meditálásban egyszerűen szétesik a személyiségem. Mintha én nem is én lettem volna, nem is itt lettem volna, mintha egy irracionális köd vett volna körül, a világ olyan furcsa lett, idegen. Mintha én magam is idegen lettem saját magamnak, nem ebben a világban éltem volna. A saját testem is idegen lett, mintha nem én mozogtam volna, nem én cselekedtem volna.
Csináltam tovább, jártam az összejöveteleikre, de a végén már szinte hallucináltam, sötét árnyakat, foltokat láttam a lakásban, aztán hirtelen valami fényt, fényes foltokat, szélsuhogás hangját hallottam. Aztán, mintha egy nagy nehéz súly nehezedett volna rám, fojtogatott, szorította a torkomat, gyenge voltam, alig tudtam ellátni a dolgaimat.
És folyamatosan azt éreztem, hogy rám van telepedve egy sötét erő. Mintha kiszívta volna az én erőmet, mintha belőlem táplálkozott volna.
Iszonyatos volt!
Pedig csak jót akartam magamnak, úgy gondoltam meditálásból, ezotériából semmi rossz nem származhat.
Hát, alig tudtam rendbejönni.
Abbahagytam minden ilyen lelki gyakorlatot, meditálást, agykontrollt.
Lassan eltűnt ez a gyengeség, újra önmagam lettem, de ez a tapasztalat nagyon megijesztett.
Máig nem tudom, hogy mi volt, vagy mi történt velem.
De nagyon rémisztő volt ez az egész.
Mi történhetett velem?
Teljesen ártalmatlannak indult ez az egész dolog. Mindenhol csak ajánlják az ilyen agykontrollos dolgokat.
Ha tudtok bármi magyarázatot, vagy hallottatok már ilyenről, akkor írjátok már le.
Soha nem hittem, hogy ilyen dolgok létezhetnek!!!!!
A válaszokat előre is köszönöm.
Magdianyus! Ne haragudj, hogy megszólítalak, de a válaszaidból ítélve nagyon korrekt vagy, és úgy érzem hogy tudással rendelkezel ezen a téren.
Ha nem veszed tolakodásnak, a 16.58-as válaszoló vagyok, és szeretném, ha hozzászólnál a válaszomhoz, hogy nem írtam-e valami ostobaságot.
Válaszoddal nagyon megtisztelnél, köszönöm!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Magdianyu, mi lehetett volna még ebből? Hogy érted azt, hogy rosszabbul is járhattam volna?
Kérlek fejtsd már ki részletesen, nagyon érdekelne!
Abbahagytam a meditálást, meg minden egyéb gyakorlatot, és nem is tartom a kapcsolatot már ezzel az egyesülettel, de érdekelne, hogy mi volt ez az egész, ami történt velem.
Mit vonzottam be véletlenül? Valami ember-feletti erőt?
Vagy simán csak túl sok volt ez nekem?
Vagy a meditáció, bármennyire mást állítanak is, mégis veszélyes?
Én nem idéztem semmit, nem ilyenekkel foglalkoztunk, de mégis valami rossz telepedett rám.
Ha tudtok válaszolni, és válaszoltok, annak nagyon örülnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!