Hogyan tudom előhívni a Varázserőmet? Ki tud (hajlandó) segíteni nekem ebben?
Nem vagyok szánalmas buta ember :)
Csak olyan hogy varázslás nincsen. Az összes "mentalista" egyszerűen olyat tud amit te nem illúzió az egész. Szerinted kocsikat fogsz madjd robbantgatni ne legyél már hülye... És hogy tennéd jobbá a világot ha lenne valaki aki olyan erőt birtokol ami hatalommal jár azt elfogják és eómegtudják honnan szerezte, aztán boncolgatnak kicsit. Ahelyet hogy ilyen hülye témákat nyitsz ülj le a tükör elé és gondolkozz azon, hogy mit érsz el az életben ha ilyen látásmóddal élsz. Fel kéne már nőnöd de komolyan, mert ezzel nem viszed sokra. De ha tévedtem akkor nyugodtam robbantsd fel a kocsimat. Amúgy előző hozzászólásodhoz: egy hős nem azt menti meg aki szimpi neki egy hős tiszteli az életet és még a rosszakat is megmenti.
Kerdezo!
Nem olvasol te tul sok Harry Pottert?:D
Akkor most vegyük sorba az olvasottakat.
Először is azoknak akik "nem hisznek az ilyesmiben": nem hiszitek,mert még nem láttátok,tapasztaltátok? Akkor vegyünk egy példát, leegyszerüsítve.
A Wifi Router úgy sugározza az internetet hogy a környezetében lévő készülékek vezeték nélkül,vagyis SZEMMEL LÁTHATÓ kapcsolat nélkül is internethez juthatnak,igaz? Ezt ugyebár elhiszitek,holott azt sem látjátok.
A világon rengeteg olyan dolog létezhet,amikről nekünk fogalmunk sincs. Csak a korlátolt gondolkodásúak vélik úgy,hogy amit nem láthatunk vagy tapasztalhatunk az nem is létezik,és mindenki aki nyitottabb az szerintük nem komplett. (Nyilván náluk sikeresen működött a "nagyhatalmak" által gyakorolt elbutítás)
Most akkor összegezzük a Te hozzászólásaid.
Először is,az írásod és alapján,arra merek következtetni,hogy egy valószínüleg tinédzser korú lehetsz,akinek valószínüleg nem igazán van jó kapcsolata a kortársaival,sőt talán sok sérelem is ér általuk,de nem vagy elég erős,hogy leszereld őket,vagy akár hogy megszerettesd magad velük.
Így azt gondolod,ha lenne varázserőd talán majd akkor "megmutathatnád" az embereknek,hogy ki vagy,talán még azt is szeretnéd,hogy kicsit féljenek tőled. Persze,ha,ez valóban, így van,érthetőek is az érzéseid. A boszúvágy is egy természetes emberi érzés,és ezért nem ítéllek el.De!
A mágia egy nagyon összetett dolog,és semilyen erőd nem lehet addig amíg ilyen kaotikus,és negatív gondolatok járnak át. Magas szintű erőt/energiát akarsz?
Ahhoz a tudatodat is magasabb szintre kell emelned.
Íme a rövid és egyszerű válasz. A kivitelezése viszont már a legkevésbé sem ennyire könnyű. Mindenesetre,ne a gyakorikérdésektöl várd a "receptet",mint a sült galambot azt remélve,hogy majd "elkántálsz egy versikét,teliholdkor" és bumm másnap már gondolattal "robbantgathatsz" kedved szerint.Gondolj csak bele, ha ez ilyen egyszerű volna minden 2.ember varázsolhatna.
Ha valamit igazán akarsz azért áldozatokat kell hoznod,mert bizony MINDENNEK MEGVAN A MAGA ÁRA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!