Hogyan lehet előhívni a tudatalattinkból képeket?
Ha a pszichológusnál történő relaxációs állapotban történő képalkotásra gondolsz, akkor ezt nem úgy kell elképzelned, hogy az feltétlenül ténylegesen vizualizálódik (azaz ez mindenkinél más), a lényeg, ahogy ami először megjelenik (eszedbe jut) az lesz a helyes kép, amelyet a tudatalattid alkot.
Nekem is sokszor kell hegyet, rétet, mezőt, virágot, stb. elképzelni és a részletek rengeteg információt hordoznak magukban, megmutatják, hogy mi nyomja a lelked.
Ami bosszant a képekben, hogy nem mindig egyértelműek, sőt, a tudatalatti bizarr világot képes alkotni és simán eljátszadozik veled anélkül, hogy konkrétumot mutatna. Szóval nekem mindig az hiányzik, hogy egyenesen rámutasson a probléma gyökerére.
Szerintem a legegyszerűbb az irányított képalkotás, én magamtól még soha nem próbálkoztam, nem is tudnék azt hiszem biztonsággal előhívni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!