Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi az az őrangyal? és hogy...

Mi az az őrangyal? és hogy kell előhivni? és csunya vagy szép? és mire való? és hogy kell vele beszélni? Lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 13:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30%
XD Őrangyal nem létezik, csupán egy kitaláció amivel a ritkábban előforduló baleseteket magyarázzák, ha nem szenvedsz súlyos sérülést, ha kéne.
2010. aug. 1. 13:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Van rá bizonyíték hogy léteznek őrangyalok , te arra gondolsz hogy az őrangyalnak van szárnya. Én úgy gondolom , persze ez csak egy elmélet, szerintem az őrangyaloknak nincsenek szárnyuk az őrangyal pl: A szűz Mária stb.
2010. aug. 1. 14:04
 3/17 anonim válasza:
95%

13:44 es de egy hitetlen s*ggfej vagy!

egyébként te vagy a saját őr anygyalod ..én azt hallotam mindeni magának az őrangyala atud alattid..a leked:) a szüleid és a családod is őr anyalaid amíg vigyáznak rád:)

19/F

2010. aug. 1. 14:06
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A Szűz Mária nem őrangyal :)
2010. aug. 1. 14:08
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is van őrangyalom. Mivel nem vagyok egy extra pasi, gondolom mindenkinek van. Az én őrangyalom egy hosszúhajú barna lány. Ma előttem állt a Tescóba a pénztárnál. Kimenet előttem ment, és a kocsim melletti kocsiba szállt be. Aztán elment valamerre. Dolga lehetett....
2010. aug. 1. 14:18
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Nem kellene gúnyolódni mások hitén - velem olyan dolgok történtek, hogy hajjaj.

Például egyszer egy fontos papírt kerestem, egy orvosi leletet, de sehol nem találtam. Megkértem az őrangyalom, hogy segítsen rábukkanni, de már kevés időm volt a buszhoz, és továbbra sem találtam. Nehéz kifejezni, hogy milyen ideges voltam, alig léptem ki a ház kapuján, már azon agyaltam, hogy oldjam meg a dolgot. ár perc múlva belenyúltam a díszszatyromba, amiben a dolgaimat vittem, és jé: az első amit megláttam, az orvosi lelet volt...

Ezt hogy magyarázzák a kételkedők?:) Nem foghattam össze semmivel, mivel csupán egy esernyő és pulcsi volt nálam, nem hullhatott bele sehonnan.... viszont kértem az őrangyalom segítségét:)

És nem ez volt az egyetlen ilyen eset..:)

2010. aug. 1. 14:43
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Őrangyala (vagy egy védő energiamező ha úgy tetszik) szerintem csak a tiszta lelkeknek van.
2010. aug. 1. 15:04
 8/17 anonim ***** válasza:
78%
Igen, vannak orangyalaink. Ok azok, akiket valaha, meg gyerekkorban is ismerhettel. Meghalltak, de visszajonnek, ok valasztanak ki hogy orizzenek, Terad vigyazzanak. A sok majdnem keptelen kisegitesen kivul, meg egy mod van, hogy mikor van az orangyal kozeledben. Ha latsz egy madar tollat, a foldon, pont az orrod elott, de madarak nincsen a kornyeken, vedd fel, koszonj, koszond meg orangyalod segitseget, jelenleveset. Kivanj valamit, es be fog teljesulni. Majd rakd el a tollat mig keresed be nem teljesul. Itt nem arra gondolok, hogy most otosom legyen a lotton, hanem ha surgos problemad van, kerd hogy segitsen megoldani. Mikor kisegitett problemaddal, koszond meg neki.
2010. aug. 1. 15:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen vannak Őrangyalok, ezt megtapasztaltam, Barátomnak (szerelmemnek) volt 1 öccse, aki rákban meghalt, és előtte nagyon sok rossz történt velem, amíg élt mindig mondott nagyon sok hasznos tanácsot dolgot, nem egyszer betegségből is sikerült tanácsaival kigyógyítania, és amióta meghalt, sokszor hallom néha a hangját, és mondta hogy ezt azt tegyem, azóta megúsztam 3 közlekedési balesetet, 1 tűzvészt is megúsztam, mindig hallottam hogy nappali, és hirtelen éreztem hogy ettől bekel mennem, és tényleg lángolt a kandalló előtti rész:/.

én hiszek bennük és az életem Ha neki ha nem neki, de én neki köszönöm:)

2010. aug. 1. 16:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Őrangyalok szerintem vannak. Őszintén szólva én még nem tapasztaltam vagy nem vettem észre, de hiszek bennük és nem csak a tiszta lelkeknek van őrangyaluk. Mindeninek szüksége van egyre.
2010. aug. 1. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!