Mi az az őrangyal? és hogy kell előhivni? és csunya vagy szép? és mire való? és hogy kell vele beszélni? Lehet egyáltalán?
13:44 es de egy hitetlen s*ggfej vagy!
egyébként te vagy a saját őr anygyalod ..én azt hallotam mindeni magának az őrangyala atud alattid..a leked:) a szüleid és a családod is őr anyalaid amíg vigyáznak rád:)
19/F
Nem kellene gúnyolódni mások hitén - velem olyan dolgok történtek, hogy hajjaj.
Például egyszer egy fontos papírt kerestem, egy orvosi leletet, de sehol nem találtam. Megkértem az őrangyalom, hogy segítsen rábukkanni, de már kevés időm volt a buszhoz, és továbbra sem találtam. Nehéz kifejezni, hogy milyen ideges voltam, alig léptem ki a ház kapuján, már azon agyaltam, hogy oldjam meg a dolgot. ár perc múlva belenyúltam a díszszatyromba, amiben a dolgaimat vittem, és jé: az első amit megláttam, az orvosi lelet volt...
Ezt hogy magyarázzák a kételkedők?:) Nem foghattam össze semmivel, mivel csupán egy esernyő és pulcsi volt nálam, nem hullhatott bele sehonnan.... viszont kértem az őrangyalom segítségét:)
És nem ez volt az egyetlen ilyen eset..:)
Igen vannak Őrangyalok, ezt megtapasztaltam, Barátomnak (szerelmemnek) volt 1 öccse, aki rákban meghalt, és előtte nagyon sok rossz történt velem, amíg élt mindig mondott nagyon sok hasznos tanácsot dolgot, nem egyszer betegségből is sikerült tanácsaival kigyógyítania, és amióta meghalt, sokszor hallom néha a hangját, és mondta hogy ezt azt tegyem, azóta megúsztam 3 közlekedési balesetet, 1 tűzvészt is megúsztam, mindig hallottam hogy nappali, és hirtelen éreztem hogy ettől bekel mennem, és tényleg lángolt a kandalló előtti rész:/.
én hiszek bennük és az életem Ha neki ha nem neki, de én neki köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!