Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi az az őrangyal? és hogy...

Mi az az őrangyal? és hogy kell előhivni? és csunya vagy szép? és mire való? és hogy kell vele beszélni? Lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
14:08 a te válaszod hogy a szűz Mária nem az miből gondolod hogy nem az? Hiszed sokan imádkoznak az oltalmájért , Igen ez a válasz azt is mondja hogy isten is a őrangyalunk , de honnan gondolják azt hogy az őrangyal létezik? Én nem is tudom hogy mit higyek, de döntsétek el ti !
2010. aug. 1. 22:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem őrangyalnak mondanám de nem akarok veszekedni senkivel.Nem hitetlenségből szóltam csak egy meglátás.
2010. aug. 1. 23:58
 13/17 anonim válasza:

A google a barátod:

[link]

Szerintem is vannak őrangyalok.

2010. aug. 7. 03:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőm az örangyalom XD Előhívni, telefonnal vagy személyesen lehet. Gyönyörű :) Ugytudsz vele beszélni, hogy kinyitod a szádat.
2010. aug. 8. 19:20
 15/17 anonim válasza:

Mindenkinek van 1 őrangyala,már a fogantatás pillanatától, és igenis léteznek Atlantisz angyalai!

Ha valakit komolyabban érdekel a téma, F.E. Eckard Strohm: Atlantisz angyalai című könyvből,(Fény Kiadó) minden angyalokkal kapcsolatos kérdésére választ kaphat.

Valóban nem a lottó ötösben tudnak segíteni, de tutira segítenek. Ha valamit sürgősen szeretnél kérni tőlük, kérned kell az arra illetékes angyal segítségét, és mindíg meg kell köszönnöd, előre 1-1 imával a segítségüket.

Hinni kell bennük és segítenek.

Ide kapcs. web oldalak: www.rai.hu, www.esszenus.hu

Az angyalok segítsenek mindannyiotokat!

2010. aug. 9. 14:38
 16/17 anonim válasza:

Nagyi azt mesélte h kiskoromban választottak őrangyalt nekem. És úgy hivják az enyémet h Bertília. Vallásosak vagyunk... és mindenkinek van őrangyala...

De sztem az enyém nem lány...

vagy ha még snincsennek akk barátom vigyáz rám =)

2010. aug. 17. 21:45
 17/17 anonim válasza:
Szerintem is vannak őrangyalok. :)
2010. szept. 15. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!