Hogyan tudom előhívni a Varázserőmet? Ki tud (hajlandó) segíteni nekem ebben?
Szerintem egy kicsit káosz van benned, a kérdésed alapján.
Úgyhogy tedd rendbe magad egy kicsit, úgy értem a gondolataidat.
Tisztázd, hogy mit akarsz valójában.
Utána foglalkozhatsz a Varázserőddel.
Erő mindenkiben van, de amíg az ember ilyen össze-vissza, addig nem tudja használni semmire.
Deepak Chopra- A Mágus utja
Elsőnek ezt olvasd el, és meg kell értened! Onnantul sima út előtted!
Már ne haragudj, hogy ezt mondom. De arról beszélsz, hogy mi mindent akarsz tenni az emberiségért, meg jó dolgokat véghezvinni. Közben meg első kanyarban f.sznak nevezed azt akinek esetleg nem tetszik a válasza. Kicsit ellentmondásos.
Gyakorold még egy kicsit az önuralmat, és a türelmet és utána talán.
Amúgy meg szerintem az erőt és a varázslatot nem nagy dolognak kell elképzelni. Ahogy a jótetteket sem úgy, hogy holnap megmentem a világot. Apró dolgok amik a mindennapokat teszik szebbé. Tégy boldoggá valakit a baráti körödben, segíts valakinek az utcán...szerintem ez az igazi varázserő, nem az autórobbantgatás.:S
Ez a baj amúgy az emberekkel...nagy dolgokat akarnak tenni, és hősieskedni, holott ha mindenki csak a saját kis családjába vinne egy kis boldogságot, már jobb lenne a világ :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!