Hogyan tudom előhívni a Varázserőmet? Ki tud (hajlandó) segíteni nekem ebben?
Nem éppen erre gondoltam, hogy, Holnap megmentem a világot, nem, szó sincs erről. Mások pedig "Nekem is kell ilyen anyag", és a drogokhoz hasonló válaszaiknak nem igazán örülök, szóval tényleg ne haragudjatok, ha ilyen válaszokon csak döbbenni tudok...
Igazából még én sem tudom, milyen formában jelentkezne az erőm. Az autó robbantgatást azt azért írtam, mert városban vagyok, és sokszor mentem át hídon, és méláztam útközben, miközben mentek el mellettem az autók. Szórakozottan mélázgattam ilyen hülyeségeken, mi lenne, ha felrobbantanék egy autót...
De lám, itt a bizonyíték: hogy egyből ilyenekre gondolok, szóval lehet, nem is való a kezembe az erő. Ugyanakkor mégis érzem, hogy ha megkapnám, igen is lenne önuralmam, nem is kicsi, és megtalálnám a módját annak, hogy jóra használjam.
Ami pedig a barátaimat illeti: nincsenek.
Család: detto.
:)
Szia!
Ilyen kérdésre is válaszoltam már, úgyhogy itt a link: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__1..
Üdv: Won
Szia,Won!
Az ezotéria körében,láttam már a válaszodat sok helyen!
Üdv:Won2!
XD!
Jó,hogy vannak ilyen alantas vágyaid,mert látszik honnan fogsz felemelkedni a magasabb célok érdekébe.
Ha végigjárod az utat akkor,garantált a győzelem!
Szia, én mágus vagyok, taán tudok segiteni. Fiú vagy lány vagy? mert a tanitásom elég drága, de ha szép lány vagy akkor fizethetsz természetbe.
Üdv: Gildarts Clive
Gildarts vagyok. és egyébként hogy akarod megmenteni a világot? És mitöl?
Egy tüzlabdát dobsz egy meteora, az meg elpusztul? Vagy elementáris mágiával megszünteted a földrengéseket, cunamikat? Egy gondolatal terraformálod a sivatagot ugy hogy termő föld legyen? Vagy mégis hogy gondoltad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!