Hogyan tudom előhívni a Varázserőmet? Ki tud (hajlandó) segíteni nekem ebben?
Kedves érdeklődők. A mágia egy bonyolult dolog.
És a varázslat nem= a mágiával, ezt szeretném előre leszögezni.
A varázserő benned lakozik, ahogy te hívod, de neked kell rájöjj mi az, és hogy használld. A lényeg a türelmen van ,és a kitartáson, illetve, hogy milyen utat akarsz járni. Pl hogy ha sötét mágiát akarsz, nem tévedsz fel az én utamra(fény útja) . Lényeg annyi, hogy amit elhiszel, az a valóság is. De neked kell tudd, érezd, és fékezd magad ha muszáj, vagy ha nem megy, kérj meg 1 mágust , hogy segítsen tanítani. De szerintem nem fog. Engem se akartak egyhamar, mivel én is borzasztó türelmetlen vagyok, de azóta megtanultam: hogy tiszteld a rendszert, és légy békés, mert akkor eléred amit akarsz. Nem erőszakkal. A válaszom ennyi
Utolsónak:
A mágia nem ilyen egyszerű hogy belehessen skatulyázni "fény útjába" vagy "sötétség útjába". Az meg hogy neked mi számít fénynek és sötétségnek az a te saját relatív gondolkodásodon múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!