Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudom előhívni a...

Hogyan tudom előhívni a Varázserőmet? Ki tud (hajlandó) segíteni nekem ebben?

Figyelt kérdés
Eléggé régóta áhítozom a Varázserőm után, de (szerencsére) eddig még nem kaptam meg. Nem tudtam volna megfelelően kezelni. Viszont érzem, hogy megőrülök nélküle, és ha lenne Varázserőm, nem magamra, hanem az Emberiségre fordítanám (viszont ennek sincs nagyon értelme, mert az Embernek, önmagának kell rádöbbennie a hibájára, és így kell megváltoztatnia a világot). De érzem, hogy van erőm, csak nem tudom, mi a feladatom, és minek van Varázserőm...? Segítsetek!
2011. jún. 15. 12:28
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Sehogy. Az ilyen gyökerek nem érdemlik meg... és nem érthetik meg ezeket a dolgokat. Nem tudom, miért is írtál... mi jó neked ebben?
2011. jún. 22. 16:37
 22/40 anonim ***** válasza:
Csak kiváncsi vagyok hogy, hogy akarod megmenteni a világot. :(
2011. jún. 22. 17:35
 23/40 anonim ***** válasza:
az üvegházgázokat majd tésztasalátává változtatja nem vicc láttam hasonlót. najó viccet félretéve, komolyan milyen erőt akarsz te a kezedbe ha még ezt a viccelődést sem tűrőd? Most olvastál valami okkultista tömegszemetet és úgy érzed te vagy az új Trismegistus vagy micsoda? Minden mágia még a legdurvább fekete fajtából(bár személy szerint nem hiszek benne) is szabályrendszereken és önkontrollon alapul. Akár hiszel benne akár csak érdekes történelmi adaléknak tartod a mágiát legalább tarts be a szabályait.
2011. jún. 22. 19:05
 24/40 A kérdező kommentje:
Na jó. Mostantól nem vagyok hajlandó válaszolni az ilyen cinikus feleletekre... ennyi.
2011. jún. 22. 19:33
 25/40 ...Virág... válasza:
Én is szeretnék varázserőt ugyanúgy mint te.Mindig kiskoromban is varázslósat játszottam hogy van varázserőm meg ilyenek.És nagyon sok fura dolog történt már velem.5 éves koromban Szellemet láttam a templomnál,aztán amikor egyedül voltam otthon(kb 7 éves lehettem) hirtelen forogni kezdett a forgós szék egyre jobban és jobban ...a takaró alá bújtam és egy nem is tudom imádság félét mondtam el és elállt.Amit álmodok valóra válik vagy a jövőt látom(pl mi történik holnap,kedden...)vagy a múltat például egy arcot és másnap egy képet találok róla.Szóval nem tudom mi történik velem de már megszoktam .Lécci ha van msned add meg és beszélgethetünk ilyenekről mert nem csak ennyi ez csak a kezdet volt....
2011. jún. 26. 20:22
 26/40 anonim ***** válasza:
Üdv, én tudom használni a mágiat, de persze eléggé alapszinten még. A gravitáció mágia a specialitásom. Tegnap megtámadt két kutya, de akkor a gravitáciot felerösitettem g100-ra egy 5 méteres sugaru körben, és a kutyák azonnal meghaltak.
2011. jún. 26. 21:48
 27/40 anonim válasza:
milyen anyagot használsz, csak úgy kérdezem? :D
2011. jún. 29. 10:41
 28/40 Balais válasza:

Kedves érdeklődők. A mágia egy bonyolult dolog.

És a varázslat nem= a mágiával, ezt szeretném előre leszögezni.

A varázserő benned lakozik, ahogy te hívod, de neked kell rájöjj mi az, és hogy használld. A lényeg a türelmen van ,és a kitartáson, illetve, hogy milyen utat akarsz járni. Pl hogy ha sötét mágiát akarsz, nem tévedsz fel az én utamra(fény útja) . Lényeg annyi, hogy amit elhiszel, az a valóság is. De neked kell tudd, érezd, és fékezd magad ha muszáj, vagy ha nem megy, kérj meg 1 mágust , hogy segítsen tanítani. De szerintem nem fog. Engem se akartak egyhamar, mivel én is borzasztó türelmetlen vagyok, de azóta megtanultam: hogy tiszteld a rendszert, és légy békés, mert akkor eléred amit akarsz. Nem erőszakkal. A válaszom ennyi

2011. jún. 29. 11:07
 29/40 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

A mágia nem ilyen egyszerű hogy belehessen skatulyázni "fény útjába" vagy "sötétség útjába". Az meg hogy neked mi számít fénynek és sötétségnek az a te saját relatív gondolkodásodon múlik.

2011. jún. 29. 20:47
 30/40 Won ***** válasza:
A jó és rossz relativitása örök, és az is marad. Mindenki magának döntheti el, hogy neki mi jó és mi rossz. Lehet, hogy az a másik számára pont fordítva van.
2011. júl. 8. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!