Mit csináljak, összetörtem egy tükröt?!
én tavaly 3mat is összetörtem XD
...köszönöm, jól vagyok
Na jó én igazából varászló vagyok és ez halál komoly,
De most viccen kívül ezt kell csinálnod amit mondok.
Na szóval fognod kell egy befötesüveget, az üvegbe a vizeleted kell, utána rakd bele a tükörszilánkokat meg még mondjuk veszélyes dolgokat is pl: szöget, tűt stb, utána ásd el egy olyan helyre ahol senki nem találja meg. Amiket beleraktál ebbe az üvegbe adtol védve leszel. Én is csináltam ilyet és elástam , elvileg ez védelmet nyújt a rossz dolgoktól... ez nagyon jóó..
16:12
Vagyok megint. Ha zavar az összetört tükör, ásd el valahol, hogy megnyugodj!
"Amikor még nem létezett tükör, a víz felülete adta vissza leghűbben a valóságot. Az emberek a sorsukat is a víztükörben kutatták, és úgy tartották, hogy ha elmosódott a tükörképük, az egészen biztosan a halál jele. Ahogy a tükröződő felületek létrejöttek és átalakultak, úgy kanyarodott a babonák sora is. Réges-régen még úgy bámultak a tükörbe, mint ma a kristálygömbbe. Úgy képzelték, hogy a lelket látják benne, és ha a tükör széttörik, akkor a lélekkel is ez kell, hogy történjen. Az a hit pedig, hogy az összetört tükör hét év balszerencsét hoz, onnan ered, hogy már az ókori rómaiak is azt vallották: az élet hétévenként megújul. Ma már tudjuk, hogy a szervezet összes sejtje lecserélődik hét év alatt, tehát tényleg nem mondhatjuk, hogy ugyanazok maradtunk. A rómaiak felelősek azért a kevésbé ismert gyógymódért is, amivel az összetört tükör hatását orvosolhatjuk: egyszerűen el kell temetni a tükörcserepeket."
diator, nem hiszem el!
Tényleg lepisilteted szegénnyel? :( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!