Emolány kérdése:
Eltörtem a tükröt! Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Véletlenül eltörtem a tükröt és holnap bizonyítványosztás most már 100 biztos hogy megbukok. Apa aszt mondta hogy ha megbukok haza se jöjjek. És még a szerencsétlenség is rátesz.De mégis hova mehetnék ha nem haza ?2011. jún. 20. 11:08
2/29 anonim válasza:
ne hogy fel söpörd. 7 órán át nem szabad. ha fel söpröd akkor 7 év szerencsétlenség.
4/29 anonim válasza:
Elöttem szolonak van valami igaza. Ha othagyod 7 orán keresztül akkor nem lesz 7 év balszerencséd.
5/29 anonim válasza:
Söpörd össze és vegyél helyette másikat. Ha nem sikerül a vizsgád,az nem azért,mert összetö9rted a tükröt. Vagy nem tanultál eleget vagy rossz kérdést fogsz ki. Ilyen babonában felesleges hinni.
6/29 anonim válasza:
Csak kerítsd körbe 7 órára, nehogy bele lépjen valaki, mert akkor neki lesz balszerencséje. :)
7/29 Tom Benko válasza:
Vegyél másikat. Már rendkívül olcsón kaphatóak bármilyen tükrök. A bukásról meg már rég tudnál, ilyenkorra ki kellett menjen a tájékoztató a pótvizsgáról.
8/29 anonim válasza:
nem bukhatsz meg, mert a bizonyítványt nem ma állították ki, hanem már kész van... és az 'aszt' úgy írják hogy: azt.
és nem kell mindenféle hülyeségben hinni.
9/29 anonim válasza:
söpörd fel,és vegyél másikat
bizonyitványban meg ha 1-es lesz,akkor azért nem a tükör a felelős,hanem te,hogy nem tanultál
10/29 anonim válasza:
Söpörd fel, vagy hagyd ott ,te dolgod. Hú én erről láttam egy sztorit abban azigaz vagy hamisban :D Beszartam amikor rá vagy 2 hétteel széttörtem a tükröm és várta ma baltásgyilkooost xD
Amúgy ha megbuksz arról nem a tükör tehet. a babona csupán agykontroll, hogy Elhiszed, hogy balszerencséd lesz és nem is próbálkozol semmi jóval, meg áhh úgyis elrontom és el is rontod. Hidd el hogy ez baromság, vegyél egy új tükröt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!