Mi van akkor, ha 7én eltörtem egy tükröt,4felé tört? és mi van akkor ha 7 éven belül lesz esküvő? Vagy konkrétan nem MEHETEK férjhez? Nem mindegy
A babona szerint 7 évig nem megyek férjhez)egyébként a párom fogadta fel,ragasztotta afel a tükröt rosszul.nem értem a babonát..ok hogy elméletileg 7 évig nem megyek férjhez..de ha mégis férjhez megyek akkor mi van?szerencsétlen lesz az esküvő,házasság?egyébként aznap kidobtam a lenti kukába,és nem néztem bele a tükörbe..jah és egyébként még nem vagyunk házasok,és február 14én töltjük a 7.együtt töltött évet.gyermekünk is van)kiváncsi vagyok hozzáértők véleményére...egy kicsit azért babonás vagyok)
esküvőt meg nemsokára tervezzük)a páromnak meg nem árultam el hogy eltörött a tükör.álmomban meg láttam szexelni egy másik nővel)marha jó,mit ne mondjak
Te normális vagy? (már bocsánat)
Ha ennyire babonás vagy, akkor ez miatt ne menj 7 évig férjhez..Istenem...
Köszönöm a kedves válaszokat..ettől én csak táplálkozom:D
hogy ilyen emberek vannak!:)
szóval hozzáértő hozzászólásait várom...és csak az volt a kérdés lényege..hogy valaki NEM MEGY???Vagy nem MEHET Férjhez?
erre vagyok kiváncsi,ugyanis nyelvtanilag egyáltalán nem mindegy!!Köszönöm..
Szentségesatyaég.
Hozzáértő...
Igen. Jól tudod.
Nem mehet.
Sajnos még ma szakítanod kell a pároddal, különben életed végéig szörnyű szerencsétlenség fog kísérni. :(
A babona szerint nem megy férjhez.
De a babonát azért nevezik babonának, mert nem igaz, csak sokan hisznek benne... ilyen az emberi természet. Pedig semmi nem igazolja a babonák igazságtartalmát, sőt!
Elég nevetséges dolog... mi bajod lehetne egy összetört tükörtől:mindenki tört már össze az évezredek során, és jé, hány jól sikerült házasság lett végül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!