Mi van akkor, ha 7én eltörtem egy tükröt,4felé tört?
és mi van akkor ha 7 éven belül lesz esküvő? Vagy
konkrétan nem MEHETEK férjhez? Nem mindegy
Figyelt kérdés
A babona szerint 7 évig nem megyek férjhez)egyébként a párom fogadta fel,ragasztotta afel a tükröt rosszul.nem értem a babonát..ok hogy elméletileg 7 évig nem megyek férjhez..de ha mégis férjhez megyek akkor mi van?szerencsétlen lesz az esküvő,házasság?egyébként aznap kidobtam a lenti kukába,és nem néztem bele a tükörbe..jah és egyébként még nem vagyunk házasok,és február 14én töltjük a 7.együtt töltött évet.gyermekünk is van)kiváncsi vagyok hozzáértők véleményére...egy kicsit azért babonás vagyok)
esküvőt meg nemsokára tervezzük)a páromnak meg nem árultam el hogy eltörött a tükör.álmomban meg láttam szexelni egy másik nővel)marha jó,mit ne mondjak
Nem nem mehetsz férjhez, hanem 7 év SZERENCSÉTLENSÉG.
Ez van, punk-tum.
2010. aug. 8. 19:30
13/16 anonim válasza:
Hozzáértők? Mihez? Szerinted tényleg van bárminemű összefüggés egy tükör eltörése, és egy kapcsolat kimenetele között normális esetben? Ugyan, kérlek! Mitől lenne különleges a tükör? Az csak egy közönséges tárgy...
2010. aug. 13. 00:17
14/16 anonim válasza:
Nem is tudom mivel tölteném az unalmas perceimet, ha nem lenne ez az oldal.
2010. szept. 19. 08:53
15/16 anonim válasza:
Jaj, de viccesek vagytok! xD
Jókat derültem, köszi!
Sajnálom a barátod, hogy ilyen babonás barátnője van...
2010. szept. 24. 21:18
16/16 anonim válasza:
Nem vagyok hozzáértő...csak néprajzos. A nép régen babonás volt, a pogány hitből eredt. Később az egyház ezekből sokmindent átvett, mivel a nép ezzel volt fogható. A tükörrel kapcsolatban az volt a néphiedelem hogy nem az a lényeg hogy ki töri el, hanem az hogy ki néz bele a törött tükörbe. Aki meglátta magát benne, az 1éven belül meghalt. Ez hidelem, de a hiedelmek több száz, sokszor néhány ezer év tapasztalásából alakultak ki. Egyébként ez a tükör dolog a kút vize volt régen. Ha a kút aljából olvasták ki a lányok a jövőjüket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!